Sakalım çıkar mı?

Sizin kaçlarda çıktı hocam?

Yaş 24 geldi neredeyse ve senden belki bır tık daha gürdür sakallarım ama favorilerle birleşmiyor. Erkeklerde sakal olayı 35'e kadar gelişmeye ve o yaşlarda tam gür haline ulaşır.

Nasıl bu tespite vardın hocam?
Çok karşılaştığım bir durumdu bazı çalışmalarda. Çene boyutunun biraz küçük ve geride olması öncelikle çocukluk sonrasında ergenlik dönemi hormonal problemlerin işaretidir.

Deri yapınızdaki yağlanma, ben ve sivilceler paylaştığınız boy ve kilonuz doğru ise normalin üstünde. Sarımsak sürüyorum jilet sürüyorum demişsiniz ama bunlar düzensiz çıkarır, bunları yapmasaydınız tüy gibi sakallarınız olurdu. Bunlarda bazı işaretleri.

Hormonal problem dediğim ciddi bir şey değil merak etmeyin. Genelde kısa boy, gelişmemiş/kısa uzluvlar, geç sakal gibi ıvır zıvır problemlere yol açar.

Merhaba, bu yaştan sonra sakalım çıkar mı? (19) Yoksa çıkmaz üzere ve naz mı yapıyor? "Askerde rahat edersin, her gün kesmekten bıktım" vs. gibi söylemlerde bulunmayın. Çünkü bunları çok duyan birisi olarak artık yoruldum.

Eki Görüntüle 953036
Böyle şeyleri takınca olmuyor takmazsan çok daha iyi olur boşveer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı