Sakalım çıkar mı?

Sen kas yaptıkça testesteron seviyen artar, yüksek testesteron seviyesi kas hacmini geliştirir.

Testesteron seviyorsan kas çalış, yüksek testesteron iyi demeye devam et. Yüksek derken klinik olarak referans aralığının 1, 5X ve üstünden başlar ezberden yüksek testesteron bir şey yapmaz demeyin yükseğin de tanımı var.

Bazı insanlar var normalden 2 kat fazla testesteronu var kas gelişiminde çok işine yarar. Kellik ona göre kötü bir şey olabilir bilmiyorum ki zaten yüksek testesteronun kellik yaptığı kanıtlanmamıştı onu dedim sen zaten bildiğim şeyleri söylemeye devam ediyorsun ne kadar kas geliştirirsen geliştir asla o seviyeye ulaşamazsın.
Ve zaten sende yüksek testonun sporda işe yarayacağını biliyorsun sağlık sorunları da herkeste olacak diye bir şey yok. Ben zaten onların güzel olduğunu savunmuyorum benim çok işime yarardı diyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı