retr078
Hectopat
Daha fazla
Benim askerden sonra çıktı dostum biraz sabret ve kesinlikle "sarımsak sür" tavsiyelerine uyma. Sarımsak sürmek sakal çıkarmak yerine orada olan kıl köklerini yok etme ihtimali var.Merhaba, okuldaki çoğu arkadaşımın sakalı var bir bende yok. Çıkıyor ama çok belli olmuyor öyle. Yaşım 17 birkaç yıl sonra daha da fazla çıkar mı sizce?
Badem yagi falan çıkarır mı peki?Benim askerden sonra çıktı dostum biraz sabret ve kesinlikle "sarımsak sür" tavsiyelerine uyma. Sarımsak sürmek sakal çıkarmak yerine orada olan kıl köklerini yok etme ihtimali var.
Ama hiç belli olmuyor uzaktan tüy gibi flaşlı çektim diye böyle gözüküyor.Kanka sakalın zaten var?
O sakal değil kardeşim, kamera da flaşlı çekildiği için öyle bol gibi görünüyor ama uzaktan biri bakınca tüy bu der.Kanka sakalın zaten var?
Olan sakalı ve kökleri besler ama badem yağı kullanman yüzünden aşırı sivilceye sebep olabilir.Badem yagi falan çıkarır mı peki?
Ama hiç belli olmuyor uzaktan tüy gibi flaşlı çektim diye böyle gözüküyor.
Zaten sivilce bol hiç girişmiyim o zaman.Olan sakalı ve kökleri besler ama badem yağı kullanman yüzünden aşırı sivilceye sebep olabilir.
Kanka yaş 16 tek bir sakal kılı yok yani sende çokça çıkar diye düşünüyorum.Badem yagi falan çıkarır mı peki?
Ama hiç belli olmuyor uzaktan tüy gibi flaşlı çektim diye böyle gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.