Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #1 Sakarya/Adapazarı için GigaFiber çalışmanız var mı? Varsa tahmini ne zaman? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül
Sakarya/Adapazarı için GigaFiber çalışmanız var mı? Varsa tahmini ne zaman? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Mayıs 2023 #2 Avengers dedi: Sakarya/Adapazarı için GigaFiber çalışmanız var mı? Varsa tahmini ne zaman? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül Genişletmek için tıkla... Merhaba, planlanan bölge bilgisi bizde de olmadığı için maalesef süre ya da bölge bilgisi paylaşamıyorum. Artı 0 Eksi
Avengers dedi: Sakarya/Adapazarı için GigaFiber çalışmanız var mı? Varsa tahmini ne zaman? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül Genişletmek için tıkla... Merhaba, planlanan bölge bilgisi bizde de olmadığı için maalesef süre ya da bölge bilgisi paylaşamıyorum.
KS KS Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #3 TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, planlanan bölge bilgisi bizde de olmadığı için maalesef süre ya da bölge bilgisi paylaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... 2 senedir GigaFiber gelmesini bekliyoruz. Ne gelmez GigaFibermiş ya. Artı 0 Eksi
TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, planlanan bölge bilgisi bizde de olmadığı için maalesef süre ya da bölge bilgisi paylaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... 2 senedir GigaFiber gelmesini bekliyoruz. Ne gelmez GigaFibermiş ya.
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Mayıs 2023 #4 Avengers dedi: 2 senedir GigaFiber gelmesini bekliyoruz. Ne gelmez GigaFibermiş ya. Genişletmek için tıkla... Proje ekibimizin kendi belirlediği bölgeler dışında gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre de değerlendirilecektir. Artı 0 Eksi
Avengers dedi: 2 senedir GigaFiber gelmesini bekliyoruz. Ne gelmez GigaFibermiş ya. Genişletmek için tıkla... Proje ekibimizin kendi belirlediği bölgeler dışında gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre de değerlendirilecektir.
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.520 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #5 Avengers dedi: 2 senedir GigaFiber gelmesini bekliyoruz. Ne gelmez GigaFibermiş ya. Genişletmek için tıkla... Açıkkapıdan yazı yazın sorununuzu anlatın. Artı 0 Eksi
Avengers dedi: 2 senedir GigaFiber gelmesini bekliyoruz. Ne gelmez GigaFibermiş ya. Genişletmek için tıkla... Açıkkapıdan yazı yazın sorununuzu anlatın.
KS KS Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #6 Ozz2018 dedi: Açıkkapıdan yazı yazın sorununuzu anlatın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yazacam link var mı? Artı 0 Eksi
Ozz2018 dedi: Açıkkapıdan yazı yazın sorununuzu anlatın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yazacam link var mı?
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.520 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #7 Avengers dedi: Nasıl yazacam link var mı? Genişletmek için tıkla... Açık Kapı www.acikkapi.gov.tr Artı 0 Eksi
KS KS Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #8 Ozz2018 dedi: Açıkkapıdan yazı yazın sorununuzu anlatın. Genişletmek için tıkla... Yazdım ama kapattılar hemen başvuruyu. Artı 0 Eksi
Ozz2018 dedi: Açıkkapıdan yazı yazın sorununuzu anlatın. Genişletmek için tıkla... Yazdım ama kapattılar hemen başvuruyu.