Sakarya/Serdivan için internet önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INTEL-i9 14900K İşlemci

ASUS-Intel Z790 Anakart

ASUS-GeForce RTX 4090 Ekran Kartı

GSKILL-64GB (32GB x 2) RAM

SAMSUNG-1TB,M.2 2280
Meslek
uçak mühendisi
3 yıldır Sakarya'da oturuyorum. Vodafone'un internetini kullanıyordum. Gerçekten çok tilt etti beni. Şimdi taahhüdü bitti. Yeni bir şey bağlatıcam. Valorant'ta 20-30 ping arası alabileceğim. Evde 4 kişi var çok sıkıntı çıkarmayacak bir internet lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 2-3 gün önce Türknet bağlattım ben de Sakaryada'yım sizin gibi merkezi olan bir yerde de sayılmam pek. Çoğu netin altyapı sorgulama sayfasında 46 mbps veriyor bulunduğum adrese. Türknet 35 Mbps'lik paketi aldım ve arkada indirme yaparken, video izlerken ping neredeyse hiç oynamıyor diyebilirim. Yine de araştırıp son kararı siz verin :)

Altyapı durumunuz?
57 mbs kadar destekli
Altyapı durumu nasıl? Fiber vb. var mı?
Fiber sanırım yok. Vdsl 2 var sanırsam 57 mbs kadar destekli çünkü
Hocam 2-3 gün önce Türknet bağlattım ben de Sakaryada'yım sizin gibi merkezi olan bir yerde de sayılmam pek. Çoğu netin altyapı sorgulama sayfasında 46 mbps veriyor bulunduğum adrese. Türknet 35 Mbps'lik paketi aldım ve arkada indirme yaparken, video izlerken ping neredeyse hiç oynamıyor diyebilirim. Yine de araştırıp son kararı siz verin
Kaç ping alıosunuz acaba

Son düzenleme:
57 mbs kadar destekli

Fiber sanırım yok. Vdsl 2 var sanırsam 57 mbs kadar destekli çünkü

Kaç ping alıosunuz acaba
LOL'de sabit 20-30 arası CS GO'da türk Serverlarında takıldığım için topluluk sunucularında pingim 20-30 arası yine değişiyor ve arkadan Steam'en indirme yaparken dahi ping en fazla 40 falan oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı