Sakarya Üniversitesi mi Kırıkkale Üniversitesi mi?

berffynr

Decapat
Merhabalar, bir hukuk öğrencisi olarak yatay geçiş yapmayı düsünüyorum. İki okulu da kazandım fakat fazlasıyla kararsızım. Hangi üniversitenin eğitimi daha iyidir acaba?

Aslında zor bir soru. Hangi üniversitenin öğretim elemanı kadrosu daha iyi ona bakmak lazım. Ayrıca üniversitenin sadece okuldan ibaret olmadığını da biliyoruz. O yüzden iyi düşünmek gerekiyor :)
Evet, araştırmalarıma göre Kırıkkale Sakaryayı 3-0 falan geçiyor fakat evime yakınlığı konusunda sakarya çok cezbediyor :D Ne karar vereceğimi bilemedim, öğrencisi falan varsa iki üniversitenin belki fikir verirler diye düsündüm

Evet, araştırmalarıma göre Kırıkkale Sakaryayı 3-0 falan geçiyor fakat evime yakınlığı konusunda sakarya çok cezbediyor :D Ne karar vereceğimi bilemedim, öğrencisi falan varsa iki üniversitenin belki fikir verirler diye düsündüm
Umarım benimde böyle dertlerim olur bu sene sınava gireceğim inşallah hukuk istiyorum.

Evet, araştırmalarıma göre Kırıkkale Sakarya'yı 3-0 falan geçiyor fakat evime yakınlığı konusunda Sakarya çok cezbediyor :D Ne karar vereceğimi bilemedim, öğrencisi falan varsa iki üniversitenin belki fikir verirler diye düsündüm

Kırıkkale'den mezun arkadaşlarım var hukuktan. Ders olarak bazı hocaların Ankara Hukuktan vs. geldiğini biliyorum. Staj imkanlarını vb. düşünmen lazım. Umarım bu konuya iki üniversiteden insanlar yorum yapar. :)

Umarım benimde böyle dertlerim olur bu sene sınava gireceğim inşallah hukuk istiyorum.
İnşallah hedeflediğin bölümü kazanabilirsin, güzelce çalışmayı ihmal etme sakın.

Kırıkkale'den mezun arkadaşlarım var hukuktan. Ders olarak bazı hocaların Ankara Hukuktan vs. geldiğini biliyorum. Staj imkanlarını vb. düşünmen lazım. Umarım bu konuya iki üniversiteden insanlar yorum yapar. :)

Evet öyle bir durum var sanırım, genel olarak kampüs vs daha iyiymiş gibi duydum Kırıkkale'nin. Umarım dediğin gibi iki üniversiteden de arakadaş bulabiliriz de bir fikir sahibi olabilirim

İnşallah hedeflediğin bölümü kazanabilirsin, güzelce çalışmayı ihmal etme sakın.

Evet öyle bir durum var sanırım, genel olarak kampüs vs daha iyiymiş gibi duydum Kırıkkale'nin. Umarım dediğin gibi iki üniversiteden de arakadaş bulabiliriz de bir fikir sahibi olabilirim

Ben bir sorayım mezun arkadaşlara. Şu an Ankara Barosunda görev ya da staj yapıyorlardı diye biliyorum. Bir şeyler öğrenirsem bu mesajın altına ekleyeceğim. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı