Sakız çiğnemek çene yapısını düzeltir mi?

Timuçin1

Centipat
Daha fazla  
Alt çenemin dişleri ön çenemdeki dişlerden geride kalıyor, bu sağlıklı bir şey mi yoksa bütün dişlerin aynı hizada olması mı gerek? Bir de sakız çiğneyerek bu düzelir mi?

Alt çenemin dişleri ön çenemdeki dişlerden geride kalıyor, bu sağlıklı bir şey mi yoksa bütün dişlerin aynı hizada olması mı gerek? Bir de sakız çiğneyerek bu düzelir mi?

Belli bir yaşın üzerindeysen operasyon ile düzeltiyorlar ve hayır sağlıklı bir şey değil sakız ile de düzelmez

Öyle çok geride kalmıyor sadece ön dişler hafif önde o kadar çok tehlikeli bir şey midir?

Burdaki resimler kadar geride değil.
bazı kişilerin yaş ilerledikçe belirginleşmeye başlıyor yinede gidip doktora gözükmenizde fayda var yaş ilerleyince operasyondan çok ameliyata gidiyor

Benim de öyleydi ancak umursamadım sonrasında iyice yamulmaya başladı yine umursamadım ta ki yüz simetrim kalmayınca kadar.

Diş teli takmalısın.

Bazı kişilerin yaş ilerledikçe belirginleşmeye başlıyor yine de gidip doktora gözükmenizde fayda var yaş ilerleyince operasyondan çok ameliyata gidiyor.

Diş teli tedavisine 20'lik dişlerde dahil edilmeli bu yüzden tam çıkma aşamasındayken taktırmak en mantıklısı. Ben öyle yaptım.

Normal pozisyonda zaten alt ve üst dişler üst üste binmez. Alt diş hafif arkada kalır. Park pozisyonu. Çenende problem yoksa dişinde yoksa bu bir problem değil. Çok aklına takılıyorsa fotoğraf atabilirsin. Bir problem zannımca yoktur ama aklına takılıyorsa diş hekimine genel muayene amaçlı gidip bunu da sorabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı