Salcano NG650 alınır mı?

Sen şansızmışsın kusura bakma da. ben F/P Kron XC100 ve XC150 ile gayet mutluyum XC100 bende 2.5 yıldır var daha bakım bile adam gibi yapmadım hala frenler taş gibi fakat bu iki modelin tek eksisi lastikleri. (Patlama olasılığı yüksek.)

Deore olan makineye geçsem tam olarak hocam, şanslıyla şanssız birbirinden ayırt edilecek duruma gelir

Deore olan makineye geçsem tam olarak hocam, şanslıyla şanssız birbirinden ayırt edilecek duruma gelir

Ben çok anlamam fren markaları hakkında bildiğim tek şey vardır Shimano ve SRAM kaliteliği. ben şu ana kadar kalitesiz ürününü görmedim bir tek galiba ucuz olan viteslerinde sıkıntı vardı(Shimano).

Beni tatmin ediyor mesela, seni neye göre etmedi?
Hocam şehir içi olsa beni kurtarırdı. Ben çok fazla turlara giden bir insanım. 17 yaşında bir kardeşinizim.

Bandırmadan mesela Karacabey'e çok sık gideriz. Kuşcenneti gibi rotalar garanti yerlerimizden biri. Dağlık, patikalık yollarda ve özellikle yokuşlarda güçlü frenleme gerek. Mekanik bu anlamda benim için yeterli değil. Hidroliğe iyi ki geçmişim bundan dolayı.

Uzun oldu biraz, ama bunun hakkında vereceğim en net cevap budur herhalde.

Hidrolik bambaşka bir şey, çok efsane hele bir de kaliteli ise.

Ben çok anlamam fren markaları hakkında bildiğim tek şey vardır Shimano ve SRAM kaliteliği. ben şu ana kadar kalitesiz ürününü görmedim bir tek galiba ucuz olan viteslerinde sıkıntı vardı(Shimano).
SRAM değil de Avid tercihim olur.
SRAM pek sevmiyorum nedense. Avidlerin ayrı bir kalitesi var.

SRAM sevmiyorum diyen bendeniz gidip Rockshox maşa kullanıyor.
Bu arada Rockshox SRAM'ın bir markası.

BR-M615'i arat internetten hocam, freni anlarsın.

SRAM değil de Avid tercihim olur.
SRAM pek sevmiyorum nedense. Avidlerin ayrı bir kalitesi var.

BR-M615'i arat internetten hocam, freni anlarsın.

Bakayım. Avid ilk defa duyuyorum.

Arattım YouTube'a bu çıktı. o neymiş öyle ya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bulamadım.

Bu hocam, nasıl çıkmadı ya? Şaşırdım vallahi.

Evet buldum.

Fiyattan az çok kalitesi belli gibi.

Sıfır almayı düşünüyorum ama hidrolik fren bütçemi aşıyor. 2018 model ile farkı nedir?

Farkları nedir 2021 model ve diğerlerinin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…