RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 903 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #31 Emin Faruk dedi: Sıfır almayı düşünüyorum ama hidrolik fren bütçemi aşıyor. 2018 model ile farkı nedir? Farkları nedir 2021 model ve diğerlerinin? Genişletmek için tıkla... Ben çok fazla anlamam ama frenler ve vites farklı farklı daha ayrıntılı olarak açıklayamam maalesef.
Emin Faruk dedi: Sıfır almayı düşünüyorum ama hidrolik fren bütçemi aşıyor. 2018 model ile farkı nedir? Farkları nedir 2021 model ve diğerlerinin? Genişletmek için tıkla... Ben çok fazla anlamam ama frenler ve vites farklı farklı daha ayrıntılı olarak açıklayamam maalesef.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.028 Makaleler 18 Çözümler 465 Yer Valisiz Vilayet! 5 Kasım 2021 #32 Malzeme kalitesi düştü. Kadro pek sağlam değil. 2018 modelle arasında gerçekten kalite farkı var.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.247 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2021 #33 Frenden nasıl bir tatmin bekliyorsun paşam? Sen de yoksa arabayı manuel sevenlerden misin? Onlar da otomatik tatmin etmiyor diyordu.
Frenden nasıl bir tatmin bekliyorsun paşam? Sen de yoksa arabayı manuel sevenlerden misin? Onlar da otomatik tatmin etmiyor diyordu.