Şalterin bilgisayardan dolayı attığını nasıl anlarız?

Çınar_Eren55

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar şalter direk apartmanın ana panosunda atıyor. Bilgisayarın PSU'su bozulmuştu yeni PSU taktım ondan olabilir mi? Birkaç gün önce direkt benim ve üst katın şalteri attı. Aynı anda attığı sırada cattle bilgisayar kombi ve televizyon buzdolabı çalışıyordu. Şalteri kaldırdıktan sonra elektrik pır pır edip duruyor. Şu an yaptıracak elektrikçi de gelmiyor. Binada tekim ne yapmalıyım?

Bu iki arkadaşın dediğini yapabilirsiniz. Ayrıca denerken evde diğer yüksek elektrik kullanan cihazların fişte olmadığından emin ol(ütü fırın vb.)

Bilgisayarı fişe takın, taktığınız/çalıştırdığınız anda atıyorsa sorun psu da diyebiliriz.
Hocam denemek için bilgisayarı açtığımda atmadı şartel aynı sorun üst katta da mevcut babamı aradım elektrikçi arkadaşına sormuş sigorta da sorun diyor 24 yıllık sigorta bu arada

Binaya açılan kapınızı açın fişe takın şalterin atma sesi gelirse pcdrn kaynaklıdır yüksek ihtimal.
Atmadı denemek için açtım sorun sigortada büyük ihtimalle üst katında elektriği aynı yere bağlıyız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı