Şampiyon Beşiktaş!

Gündemi takip etmediğin çok belli. Bruma Leipzig yolcusu. Carole de Tudor tarafından istenmiyor. Bir de o çok sevdiğiniz orta babanızın yaş ortalamasına bak derim. Linnes, Sabri'yi hala kesemedi. Neyse bakalım. İnşallah GS yönetimi iyi kadro kurar da lige heyecan gelir.
Cenk Ergün'ün açıklamalarını takip edersen teklif filan olmadığını öğrenirsin. Bruma gibi bir oyuncu 9 Milyona satılamaz ayrıca gidecek olanlardan sadece Linnes var oda belki. Carole ise kalacak takımda çünkü başka sol bek yok. Orta babanızın derken kimi kastettiğini anlayamadım sanırım Sneijder'den bahsediyorsun öyleyse 10 numara oynayan birinin yaşı pekte önemli değil fakat gitmesi bizim yararımıza zira giderse tekrar 4-4-2'e döneceğiz.
 
Hocam sen dua et o Bruma bedavaya kaçmasın elinizden. Dursun Özbek bu konuda hiç güven vermiyor. Bu konuyu da tartışma haline getirip moderatörlerin konuyu kilitlemesine sebep olmayalım güzel bir olayı kutluyoruz sonuçta. Seneye inşallah daha rekabetçi bir Galatasaray olarak görürüz.
 
Lig'in 33. haftasında deplasmanda Gaziantepspor'u 4-0 mağlup eden Beşiktaş, ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 15. şampiyonluğumuza ulaştık. :)

Beşiktaş'ımı tebrik edip sizlerinde düşüncelerini almak istedim. :)

@Fatih Toprak Yazmıştım hatırlarsan geçen konulara şampiyonuz diye. :) Haydi gel bakalım da yüzleşelim. :)
Hocam bildirim gelmedi, pardon. Tebrikler Beşiktaş.

Beşiktaş mevcut kadrosunu koruyabilirse Fenerbahçe'den önce 4.yıldızı takar. :cool:(Bunu bir Fenerbahçe'li olarak söylüyorum)

Caner'i korumanıza gerek yok onu bize verin. :D

Caner'in ortalarını özledim... :kararsız::sıkıldım:

Umarım seneye rekabet artar. Geçen sezondan iyi olur inşallah. Bir de 3 büyüklerin arasına Başakşehir tekrar dahil olursa lig tadından yenmez ve kalite artar. :)
 
Bruma (22), Garry Rodrigues (26), Ahmet Çalık (23), Martin Linnes (25), Lionel Carole (26), Tolga Ciğerci (25) bunlar seneye kalacak oyuncular ve mevkileri gereği yaşları uygun.
Hocam o adamlardan sadece Bruma iyi futbolcu. Gerçekten GS büyük takımsa o adamlar o takımda oynamamalı. Bruma hariç hiçbiri GS futbolcusu değil.
 
Bir Fenerbahçe'li olarak tebrikler ama Beşiktaş taraftarı Fenerbahçe bayrağını yakıp köprüden denize attı bunu yapan ahlaksız, şerefsizler de varmış ya bunu da gördük. Neyse bunlar zaten Beşiktaş taraftarı olamaz bunlar yunanlı, tekrar tebrikler.

Geçen sene bizim bayrağımızı yakan, tribünde amblemimizin olduğu atkıyı yakan taraftar kim? FB taraftarı. FB yaptı biz yapmalı mıydık? Tabikii hayır ama kesinlikle haksız değiller.
 
Galatasaraylı arkadaşım sana yazıyorum. Niye gelip de bu konuya polemik yaratmaya çalışıyorsun? Tebrik ederim de geç. Siz şampiyon olunca siz de sevinirsiniz biz de tebrik ederiz olay biter. Ayrıca geçen yıl kimler vardı kimler gitti, yerine yenilere geldi. Önemli olan futbolcu değil, takım ruhu. Beşiktaş'da adam akıllı topçu yokken en iyi oynayan takımlardan biri idi geçen yıllarda. Siz de iyi olun, sizi de tebrik edelim. Ayrıca o övündüğün futbolcuların yarısını kendi taraftarınız kötü buluyor iken, seneye biz de bu oyuncular var demen ayrı bir trajikomik durum olmuş.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı