M Memoli3342 Hectopat Katılım 6 Eylül 2014 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar 2 şampiyon arasında kaldım acaba khazixmi alıyım yoksa rengarmı alayım başka hero önermeyin çünkü bunlar indirimde
Arkadaşlar 2 şampiyon arasında kaldım acaba khazixmi alıyım yoksa rengarmı alayım başka hero önermeyin çünkü bunlar indirimde
Xen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ekim 2013 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2015 #2 Bence rengar iyi bir şekilde oynamayı öğrenirsen u q q çok hızlı oynarsan üçüncü bir q yu adam kaçarkende atabilirsin. Yani adc yi çok iyi tekleyen bir hero.
Bence rengar iyi bir şekilde oynamayı öğrenirsen u q q çok hızlı oynarsan üçüncü bir q yu adam kaçarkende atabilirsin. Yani adc yi çok iyi tekleyen bir hero.
M Memoli3342 Hectopat Katılım 6 Eylül 2014 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2015 #3 Solo ve jungle oynar demi rengar ?
Xen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ekim 2013 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2015 #4 Evet. Kha'da öyle istersen önce bir rengarı al dene beğenmessen alışamassan iade et kha zix al.
M Memoli3342 Hectopat Katılım 6 Eylül 2014 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2015 #5 İade haklarımı bitirdim maalesef gönlümdeki hero rengar aslında sizede danışmak istedim
Xen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ekim 2013 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2015 #6 Bitirdiysen bence Rengar al pişman olmazsın öğrendikten sonra.
Selim Emre Megapat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2015 #7 Rengar alırsan hem jung hem de solo oynayabilirsin istersen ap rengar da yapabilirsin senin için çok yararlı olur.
Rengar alırsan hem jung hem de solo oynayabilirsin istersen ap rengar da yapabilirsin senin için çok yararlı olur.
Anıl Bilge Megapat Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 435 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2015 #8 Ben kha'zix'i daha çok seviyorum. Kha'zix kaçma anlamında daha mekanik. Bence ormanda oynayacaksan rengar al. Üst koridora kha'zix.
Ben kha'zix'i daha çok seviyorum. Kha'zix kaçma anlamında daha mekanik. Bence ormanda oynayacaksan rengar al. Üst koridora kha'zix.
yatik800 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2015 #9 Tf lerde Rengar daha iyi seçim olacaktır ama Baron önü gibi yerlerde tek dolaşırsan Kha'Zix yalnız rakip pasifi ve q'su ile Rengar'ı alır.
Tf lerde Rengar daha iyi seçim olacaktır ama Baron önü gibi yerlerde tek dolaşırsan Kha'Zix yalnız rakip pasifi ve q'su ile Rengar'ı alır.
M Memoli3342 Hectopat Katılım 6 Eylül 2014 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2015 #10 Kha zix in eski gücü kalmadı diyolar özellikle soloda berbat bir hero olmuş diye bir söylenti geldi kulağıma doğrumu acaba ?
Kha zix in eski gücü kalmadı diyolar özellikle soloda berbat bir hero olmuş diye bir söylenti geldi kulağıma doğrumu acaba ?