Arkadaşların yorumlarını okudum ben de yorum yapmak istedim. İlk olarak iki şampiyon da suikastçı sınıfında yani hangisini alırsan al oynarken amacın zayıf hedefleri hızlıca aradan çıkarmak olacak. Üst koridor konusuna gelirsek mevcut metada genel olarak tank şampiyonlar oynandığı için dereceli oyunlarda iki şampiyonda üst koridor için pek tercih edilmiyorlar. Takım savaşlarında karşılaştıracak olursak; Rengar ulti açıp hedefine doğru koştuğunda durdurmak için karşı takımın pembe totem atması yetecektir ayrıca araya girip hedefinizi öldürseniz bile geri çıkmanız pek mümkün olmayacaktır. Kha'zix ise e yeteğini kullanıp çok uzun mesafelerden rakibe ulaşabilir ve daha havadayken w yeteneğini atıp kombosuna başlayabilir. Üstelik rakibi öldürdükten sonra e yeteneğinizin sıfırlanması ile ister başka bir rakibe, isterseniz de kaçmak için rakiplerden uzak bir yere zıplayabilirsiniz.Son olarak da konu ile biraz alakasız ancak Riot Puanlarınız ile şampiyon yerine kostüm almanızı öneririm. Şampiyonları İtibar Puanı ile almanız daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.