Şampiyon İkilemi: Khazix mi yoksa Rengar mı ?

2 Şampiyonu da kullanmaktayım. Kha'zix'i başladığım zamanlar pek dikkat etmeden kostümü indirimdeydi ve yeterli IP biriktirerek almıştım. O zamanlar oyunu oynayanların tabiriyle çok OP bir şampiyondu. Ancak gelen nerfler benim oyun tarzımı etkilediği için şu sıralar pek oynamıyorum. Rengar ise yine aynı şekilde kostümü indirimdeyken ve yeterli IP'ye sahipken aldım. İlk aldığım zamanlarda da çok severek oynadım ve hala çok severek oynuyorum. İkisi arasından şu zamanda seçim yapacak olsam sana kesinlikle Rengar'ı öneririm.
 
Oynamayı bilen kha zix counterını rahatlıkla eziyor . Ama zordur bence alma :) gold arkdasım kha zix ile rankedda rengar , jax gibi heroları rahat eziyor. 300 maç en az oynaman lazım , ilk oynamaya baslayınca counterladıkların seni ezecek , takım savaslarında hemen öleceksin, 300 maç sonra rankedda maç taşıyacaksin. Ama 300 mac deneyim lazım .
 
Kha artık orman herosu oldu rengarda solo yani karşılaştırılma yapılmaz. Rengar oyun sonu tek atar khada alan hasarı iyi verir kitle kontrol efektleri iyidir uçar kaçar
 
Arkadaşların yorumlarını okudum ben de yorum yapmak istedim. İlk olarak iki şampiyon da suikastçı sınıfında yani hangisini alırsan al oynarken amacın zayıf hedefleri hızlıca aradan çıkarmak olacak. Üst koridor konusuna gelirsek mevcut metada genel olarak tank şampiyonlar oynandığı için dereceli oyunlarda iki şampiyonda üst koridor için pek tercih edilmiyorlar. Takım savaşlarında karşılaştıracak olursak; Rengar ulti açıp hedefine doğru koştuğunda durdurmak için karşı takımın pembe totem atması yetecektir ayrıca araya girip hedefinizi öldürseniz bile geri çıkmanız pek mümkün olmayacaktır. Kha'zix ise e yeteğini kullanıp çok uzun mesafelerden rakibe ulaşabilir ve daha havadayken w yeteneğini atıp kombosuna başlayabilir. Üstelik rakibi öldürdükten sonra e yeteneğinizin sıfırlanması ile ister başka bir rakibe, isterseniz de kaçmak için rakiplerden uzak bir yere zıplayabilirsiniz.Son olarak da konu ile biraz alakasız ancak Riot Puanlarınız ile şampiyon yerine kostüm almanızı öneririm. Şampiyonları İtibar Puanı ile almanız daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı