Şampiyonluk kutlaması için dışarı çıkanlar

Gereksiz insan turnusolu bu gibi durumlar işte.

Bilinçsiz zihniyetin sonucunda oluşan bu tutumları bir kenara not düşün; iyice birikecektir çünkü bu gidişle daha çok kutlama, şenlik vesaire göreceğiz bu yıl.

İnsanımızın bu vurdumduymazlığını göz önünde bulundurduğumuzda hiç de şaşırtıcı değil açıkçası.
 
Tam kapanma sadece bizler için var sanırım. Şampiyonluk kutlaması bahanesiyle bencilce dışarı çıkıp bağıra bağıra sözde kutlama yapanlara neden engel olunmuyor? Birkaç kendini bilmezin keyfi için mi bizler evimizde kapalı kalıyoruz?
Şimdi ben bunlara laf edeceğim ama adamlar haklı kimse kusura bakmasın. Eğer ortada bir kural varsa önce kuralı koyan devlet, daha sonra halk uygulamalı.
 
Hocam bizim apartmanın yanında açık ve net bir köpek var. Beşiktaş'ı tutuyor sanırım. Bağırıyor da bağırıyor. Cidden tuttuğu takım için ölecek insanlar var. Yazık cidden. Yıl 2021 olmuş, teknoloji bu kadar gelişmiş bir de bunlara bak.
Hocam lütfen cevap verince banlanacağımız konular açmayın. Görünce sinirlenip iltifat ediyoruz bunlara, moderasyon ekibi de bize iltifat ediyor.
Ekran Görüntüsü 2021-05-15 23:01:04.png
 
Gereksiz insan turnusolu bu gibi durumlar işte.

Bu bilinçsiz tutumları bir kenara not düşün; iyice birikecektir çünkü daha çok kutlama, şenlik vesaire göreceğiz bu yıl. İnsanımızın bu vurdumduymazlığını göz önünde bulundurduğumuzda hiç de şaşırtıcı değil açıkçası.
Umarım hepsi virüse yakalanır da ülkemiz biraz temizlenmiş olur.
 
Fanatiklik bittiği gün ülkemiz gelişmeye başlar.

Hiçbir takımı tutmuyorum ama böyle şampiyonluk kutlaması falan olmaz. Tam 5 farklı yerden silah sesi duydum. Bilmeyenler olabilir, bir silahı havaya doğru ateşlediğinizde mermi çekirdeği uzaya kadar gitmiyor. Belirli bir mesafeye kadar yükselip tekrar aşağıya düşüyor. Ve aşağı düşerken kazandığı ivme ile yeryüzüne çok hızlı bir şekilde düşüyor. O düşen mermi birinin kafasına gelse kurtulması çok zor olur. Bir şeyi de tadında bırakın be...
Yaklaşık 75-80 metre menzili var. Yaklaşık sahil kenarlarında gördüğünüz gökdelenler kadar. Katılıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı