Uzun süredir headen shoulders kullanıyorum kepeğe iyi geldiği için ama saçımı çok azalttı. Normalde saçım gür ve kalındır son zamanlarda da çevremden saçın dökülmüş gibi dönütler alıyorum. Hangi şampuanı tavsiye edersiniz?
Uzun süredir headen shoulders kullanıyorum kepeğe iyi geldiği için ama saçımı çok azalttı. Normalde saçım gür ve kalındır son zamanlarda da çevremden saçın dökülmüş gibi dönütler alıyorum. Hangi şampuanı tavsiye edersiniz?
Sülfatsız ve tuzsuz sampuanlari oneririm. Saç türünüze gore ogx veya Yves Rocher sampuanlarindan birini secmenizi oneririm. Kendim Yves Rocher kullanıyorum memnunum.
Yaşadığın şehir, yaptığın iş, evin temizliği ve en önemlisi beslenmen saçlarını belirler. Genetik olarak dökülmeye yatkın olabilirsin fakat bu dökülmenin hızını kesemeyeceğin anlamına gelmez.
Ben uzun saçlı ve sanayi şehrinde yaşayan hava kalitesi 40-70 puanlarda gezen bir şehirde yaşıyorum, suyu kuyu suyu ve kimyasallar şebeke suyuna karışıyor.
DP çam terabentin kullanıyorum kırıkları koparıyor ve saçları gür çıkarıyor. Aynı zamanda çok kimyasal içermemesinden dolayı temiz. Kullanırken fındık kadar veya bir basım kullanıyorum o zamanki Kirin'e göre. Köpürmeyen bir yapısı var bu nedenden ötürü kullanımı abartmamak lazım.
Duş/banyo sırasında tek sıkım yetiyor. Sürdükten sonra 1-2 dakika bekletip öyle durulama yapıyorum. Mutlaka köklere yedirmeye özen gösteriyorum.
İlk 1-2 aylık kullanımda saçlarını kuru ve yıpranmış hissedebilirsin. Kırıklar kolayca kopar ve dökülür. Yeniden çıkan saçların daha parlak ve renkli çıkar. Saçların biraz kalınlaşabilir.
1-2 aylık sürede telaş yapmazsan oldukça rahat ve kokusu da güzel bir şampuandır.
Benim saç 2 gün yıkamayınca hem yağlanıyor hem kepekleniyor saçımda düz şekilli bir saç hangisini seçeceğimi bilemedim.
Önerdiğiniz şampuan ın yorumları güzel gibi dökülmeye iyi gelir diyorsanız alacağım.
Benim saç 2 gün yıkamayınca hem yağlanıyor hem kepekleniyor saçımda düz şekilli bir saç hangisini seçeceğimi bilemedim.
Önerdiğiniz şampuan ın yorumları güzel gibi dökülmeye iyi gelir diyorsanız alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.