Samsun'da kış vs yaz vs 4 mevsim lastik

HayatimTakinti

Hectopat
Arkadaşlar merhaba.
Samsun'da yaşıyorum.

Ne olur ne olmaz diye Goodyear ultragrip8 aldım (yorum: Berbat bir lastik yağmurlu havalarda kızak gibi kaydı araba, en basit yokuşları bile çıkamadım)
Geçen sene kar yağmadı.
Sattım.

Bu sene kar yağar mı bilemiyorum.

Küçük bebeğim var acil bir şey olur kar yağar falan diye kış lastiği almayı düşünüyorum.

Ama hangi lastik mantıklı bilemiyorum.

4 mevsim alayım diyorum.
Herkes alma diyor.
Kışın kış.
Yazın yaz lastiği diyorlar.

E madem bu kadar kötü bu 4 mevsim lastikleri niye üretiyorlar?

Geçen meteorolojiye baktım sadece 3 ay 7 derecenin altına düşüyor Samsun.

4 mevsim mi?
Kısmı.
Yaz mı alsam yorumu olan var mı?

Araç Ford Focus 2015 3.5 kasa.

Arkadaşlar merhaba.
Samsun'da yaşıyorum.

Ne olur ne olmaz diye Goodyear ultragrip8 aldım (yorum: Berbat bir lastik yağmurlu havalarda kızak gibi kaydı araba, en basit yokuşları bile çıkamadım)
Geçen sene kar yağmadı.
Sattım.

Bu sene kar yağar mı bilemiyorum.

Küçük bebeğim var acil bir şey olur kar yağar falan diye kış lastiği almayı düşünüyorum.

Ama hangi lastik mantıklı bilemiyorum.

4 mevsim alayım diyorum.
Herkes alma diyor.
Kışın kış.
Yazın yaz lastiği diyorlar.

E madem bu kadar kötü bu 4 mevsim lastikleri niye üretiyorlar?

Geçen meteorolojiye baktım sadece 3 ay 7 derecenin altına düşüyor Samsun.

4 mevsim mi?
Kısmı.
Yaz mı alsam yorumu olan var mı?

Araç Ford Focus 2015 3.5 kasa.
4 mevsim lastik hicbir zaman onermem, yaz kis ayri alinmali, yaz olarak kucuk jant boyutlarinda condinental, buyuk jant boyutlarinda Michelin ve Condinental oneririm, kis olarak da Michelin baya iyidir. Arti olarak kis lastigi sadece kar zamaninda degil hava sogukken de kullanilmali. 4 mevsim lastik onermeme nedenim de hicbir mevsimde tam performans verememesi.

Antalya da binek araba kullanırken 4 mevsim takıyordum Lassa greanways takıyordum burası için idealdi ne yaz ne kış sorun yaşamadım. Ama 4 mevsim lastikleri ne yazın iyi ne de kışın tam arada kalıyor bence yaz kış lastik değiştirmelisin. Şu an aracımda arkalarda brigedstone Dualler a-t lastik var önde Petlas explore lastik var memnunum brigedstone alabilirsin michelin de güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı