A disk read error occured veya an operation operation system wasnt found her yolu denedim şuan da çalışıyor ama tekrardan hata vermesinden korkuyorum.@LEGEND.35 Ne hatası alıyorsunuz?
A disk read error occured veya an operation operation system wasnt found her yolu denedim şuan da çalışıyor ama tekrardan hata vermesinden korkuyorum.@LEGEND.35 Ne hatası alıyorsunuz?
A disk read error occured veya an operation operation system wasnt found her yolu denedim şuan da çalışıyor ama tekrardan hata vermesinden korkuyorum.
Anakartım aynı değil o seçenekler yok neyse şuan boot oluyor çalışıyor ama aynı hata olursa kalıyorum öyle.Çözüm: A Disk Read Error Occurred
A Disk Read Error Occurred hatası bilgisayar sabit diskten boot edemediğinde ortaya çıkar. Fakat bu durumda bilgisayar genelde Disket sürücden boot etmeye çalışıyordur. Sorunu çözmek için açılışta DEL tuşuna basarak BIOS'a girin. Şimdi buradan da Standart CMOS Features'a girin. Burada Drive A...www.technopat.net
Burada çözümü var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.