Samsung 1 TB QVO SSD nasıldır?

• Konuyu başlatan Jira'nın süper çakması 3T
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.352
Ortalama 3-4 yıl idare edecek bir SSD mi QVO?
Evet. 3-4 yılı geçer hatta, SSD'lerin ömrü artık HDD'lerden kısa değil. Hatta kimi modeller var, HDD'lerden çok daha uzun ömürlü, 860 PRO gibi. 7 PB veri yazılıyor, sağlığı %100 kalıyor. Dokuz canlı kedi mübarek. :D
RAPID mod ile veri kaybı yaşama ihtimali daha yüksek bence normal kullanıcı açmamalı.
RAM'deki veriler bir güç kesintisiyle uçtuğu için katılıyorum. Zaten normal hızlarında bile oldukça hızlı.
NAND yerine QLC yonga kullanıyor.
QLC NAND yongalar kullanıyor.

Evet. 3-4 yılı geçer hatta, SSD'lerin ömrü artık HDD'lerden kısa değil. Hatta kimi modeller var, HDD'lerden çok daha uzun ömürlü, 860 Pro gibi. 7 PB veri yazılıyor, sağlığı %100 kalıyor.

RAM'deki veriler bir güç kesintisiyle uçtuğu için katılıyorum. Zaten normal hızlarında bile oldukça hızlı.

Kararımı QVO'dan yana kullanırım arada render yapıyorum Rapid açıp daha hızlı bir render hızı alırım.
3-4 yıl götürüyorsa çok iyi zaten yeni alacağım sistemimi en fazla 5-6 yıl kullanırım :).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı