Samsung 24'' CRG5 nasıldır?

Toliciga

Hectopat
Merhaba,

Uzun bir süredir monitör arayışındayım. Ama çok fazla seçenek ve özellik farklılıkları bulunduğundan karar veremedim.

Ama bir modele daha yakın gibiyim. Profesyonel bir oyuncu değilim. PS4 ve dizüstü bilgisayarıma bağlayacağım ama bilgisayarımda oyun oynanmıyor. PS4'te GTA 5, FIFA, F1 gibi oyunları oynarım ve film, dizi çok izlerim. Sizce aşağıda belirttiğim monitör 1199 TL fiyatına göre benim için ideal midir? 144 Hz bir monitör ama 144 Hz destekleyen bir cihazım yok, 2 HDMI girişi olması sebebi ve özellikleri sebebiyle bunu öne çıkarttım. Curved oluşu çok hoş duruyor. Ama bir yanım 27 inç tercih etmelisin diyor onda da 1080P sıkıntı yaratır mı? Yeni önerilerinize de açığım. Teşekkürler.

Monitör bu;

27 inç monitör önerebilir misiniz arkadaşlar? Konuda bahsettiğim monitör fiyat olarak bütçemi aştı ama yorumlarınızı bekliyorum.
27 inç monitör önerebilir misiniz arkadaşlar? Konuda bahsettiğim monitör fiyat olarak bütçemi aştı ama yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
slm ben bu ürünü alalı 10 gün oldu vatan bilgisayardan ölü pixel ve ışık sızması kontrolü yaptırdım ben monitörü renk kalitesi için aldım gayet memnunum sende mağazada deneyerek al

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı