Samsung 25" Odyssey G4 alınır mı?

ASUS ROG STRIX serisinden bir monitördü ancak modelini bilmiyorum, MSI değil. Görüntü kalitesi önemli tabii ki de. Aradaki farkı görebilmek için mağazalarda farka mı bakmam gerek?

Başlıca oynayacağım oyunları belirteyim: CS2, Payday 2, Dying Light 2, Resident Evil serisinden birkaç oyun, The Walking Dead serisi, Witcher 3, The Forest, EU4, HOI4.

1440p al.
G4'ün 27inç versiyonun siyah performansı:

IMG_3152.jpeg

24inç'te buna benzer olacak. Kontrastı düşük. Bu bütçelerdeki 1080p 240Hz modeller hep böyle.

ASUS ROG STRIX serisinden bir monitördü ancak modelini bilmiyorum, MSI değil. Görüntü kalitesi önemli tabii ki de. Aradaki farkı görebilmek için mağazalarda farka mı bakmam gerek?

Başlıca oynayacağım oyunları belirteyim: CS2, Payday 2, Dying Light 2, Resident Evil serisinden birkaç oyun, The Walking Dead serisi, Witcher 3, The Forest, EU4, HOI4.

40 bin TL'ye 4070'li bir hazır sistem almak istesem de maalesef o zaman da diğer parçalar kalitesiz/istemediğim türden oluyor. Muhtemelen 4060 Ti'a yöneleceğim. Eğer dediğiniz gibi de 144-180 Hz sonrasını anlamazsam o zaman 2K makul olur. Ben sadece 60Hz ve 240Hz deneyimlediğim için arasını bilmiyorum.

60Hz çöp direkt. 180Hz rahatlıkla yeter.

O zaman 2K 180Hz modellere yöneleceğim. Önerebilecekleriniz var mı?

Kasa için 40k ayırmışsınız, 10k bütçeye 2K 240Hz monitör alınabiliyor. Görmemiştim bütçeyi.

Kasa için 40k ayırmışsınız, 10k bütçeye 2K 240Hz monitör alınabiliyor. Görmemiştim bütçeyi.
10 bin TL ile mönitör, klavye, fare ve mousepad alacağım. Belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın.

10 bin TL ile mönitör, klavye, fare ve mousepad alacağım. Belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın.
Klavye ve fare en fazla 3000 TL tutar, siz atacağınız modellerde 8000'e kadar çıkabilirsiniz.

O zaman bunu alabilirsin.

Ktc güvenilir bir marka, aklın kalmasın. Samsung ve viewsonic gibi markalara teknoloji/ürün satan bir oem üretici.

Bu makalede detaylı bilgi mevcut:

Sistemi babamla alacağım, ondan ötürü mağazalara yöneleceğim (Vatan Bilgisayar, Teknosa gibi). Oralarda bulunabilecek, önerdiğiniz bir model/modeller var mıdır?

Kazıklanırsın. Bütçe zaten kısıtlı bir de mağazadan alırsan hem de vatan ve Teknosa gibi yerlerden iyi bir 2K monitör önermek güç.

Teknosa biraz fiyat farkıyla satıyormuş. Mağazasında var mı bilmiyorum, belki siparişle getirtebilirsiniz.

Gerçi teknosa üzerinden bozdan teknoloji satıyor. Yinede bir sormak lazım.

Merhaba, yeni bilgisayar alma yolumda yeni notebook almak yerine kasaya geçme kararı verdim. 240 Hz IPS panel bir monitör almayı düşünüyorum. Samsung Odyssey G4 LS25BG400euxuf modelinin önerildiğini gördüm. Bu ürün iyi midir yoksa başka bir model önerir misiniz? Her şey dahil 50bin bütçem var, kasa için 40 bin ayırmayı düşünüyorum.

Ürün: 25" Odyssey G4 240Hz G-Sync Oyun Monitörü - Samsung Türkiye
Sıkça FPS oyunları oynuyorsan alabilirsin fakat benzer fiyata G5 bulabilirsin. Tek eksisi 165hz olması ama monitörde 2K çözünürlük var.

Kazıklanırsın. Bütçe zaten kısıtlı bir de mağazadan alırsan hem de vatan ve Teknosa gibi yerlerden iyi bir 2K monitör önermek güç.

Teknosa biraz fiyat farkıyla satıyormuş. Mağazasında var mı bilmiyorum, belki siparişle getirtebilirsiniz.

Gerçi teknosa üzerinden bozdan teknoloji satıyor. Yinede bir sormak lazım.
Teknosa'nın sitesinde genelde başka satıcılar oluyor, kendileri değil. Mağazada olan ürünler sitede olmuyor.

Mağazadan alacağımdan ötürü belirli markalardan önerebileceğiniz belirli modeller var mıdır? Belirli markalardan kastım ASUS,MSI,AOC vb.

Teknosa'nın sitesinde genelde başka satıcılar oluyor, kendileri değil. Mağazada olan ürünler sitede olmuyor.

Mağazadan alacağımdan ötürü belirli markalardan önerebileceğiniz belirli modeller var mıdır? Belirli markalardan kastım ASUS,MSI,AOC vb.
Cevaplaması güç sorularla sizi zorluyorum biraz, kusura bakmayın. Dış donanımlar hakkında bilgili değilim pek.

Mağazadan alacağımdan ötürü belirli markalardan önerebileceğiniz belirli modeller var mıdır? Belirli markalardan kastım ASUS, MSI, AOC vb.

Cevaplaması güç sorularla sizi zorluyorum biraz, kusura bakmayın. Dış donanımlar hakkında bilgili değilim pek.

Lenovo R27QE, ktc H27t22C, MSI G274QPF e2, Philips 27m2n5500, ASUS XG27acs vb modellere bak.

Bir de Dell G2724D var ama, panel revizesine gittiği yönde şikayetler var. Kesin bir bilgi değil. Eğer yanlış ise iyi bir model. Mağazada diğer modellerle karşılaştırarak duruma göre alabilirsin. 7k’ya bunlardan birini bile bulabileceğini sanmıyorum ama, elde olan bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı