- Makaleler
- 8
Daha fazla
ASUS ROG STRIX serisinden bir monitördü ancak modelini bilmiyorum, MSI değil. Görüntü kalitesi önemli tabii ki de. Aradaki farkı görebilmek için mağazalarda farka mı bakmam gerek?
Başlıca oynayacağım oyunları belirteyim: CS2, Payday 2, Dying Light 2, Resident Evil serisinden birkaç oyun, The Walking Dead serisi, Witcher 3, The Forest, EU4, HOI4.
1440p al.
G4'ün 27inç versiyonun siyah performansı:
24inç'te buna benzer olacak. Kontrastı düşük. Bu bütçelerdeki 1080p 240Hz modeller hep böyle.
ASUS ROG STRIX serisinden bir monitördü ancak modelini bilmiyorum, MSI değil. Görüntü kalitesi önemli tabii ki de. Aradaki farkı görebilmek için mağazalarda farka mı bakmam gerek?
Başlıca oynayacağım oyunları belirteyim: CS2, Payday 2, Dying Light 2, Resident Evil serisinden birkaç oyun, The Walking Dead serisi, Witcher 3, The Forest, EU4, HOI4.
40 bin TL'ye 4070'li bir hazır sistem almak istesem de maalesef o zaman da diğer parçalar kalitesiz/istemediğim türden oluyor. Muhtemelen 4060 Ti'a yöneleceğim. Eğer dediğiniz gibi de 144-180 Hz sonrasını anlamazsam o zaman 2K makul olur. Ben sadece 60Hz ve 240Hz deneyimlediğim için arasını bilmiyorum.
60Hz çöp direkt. 180Hz rahatlıkla yeter.