Samsung 250GB 870 EVO alınır mı?

Axee

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır bence ancak kullanımını iyi gözetmelisin. 250 GB ile oyun oynayacaksan yetersiz kalma ihtimali yüksek.

Hocam sadece Windows ve bazı SSD isteyen uygulamaları kuracağım. Örneğin Rust gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende öyle düşünüyorum ama bu bilgisayara okadar para yatırmak mantıklı gelmiyor eski bir bilgisayara sahibim (g4560 gt 1050 ti)
Öyleyse güzel. Hayırlı olsun şimdiden. Tam hızda kullanabilirsin sisteminde.
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.👍
Ben bunu aldım ama benim fazladan SATA kablom yok SSD'nin içinden çıkar mı yoksa almam mı gerekir bir de bir kullanıcı İtopya'dan SSD alırken SATA kablosunun hediye geldiğini söylemiş SSD'den SATA kablosu çıkar mı?

Son düzenleme:
Almanız gerekir hocam. SSD kutusundan kablo çıkmıyor. Hediye olayı farklı bir şey alacağınız yere sorun direkt olarak.

Teşekkürler. Hocam zaten araştırdım biraz, çıkmıyormuş ama İtopya'dan SSD alanlarda kabloyu hediye ediyorlarmış belki biri İtopya'dan SSD almıştır burada gelir belirtir diye sordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı