Samsung 27" LS27AG320NUXUF alınır mı?

Eğer üzmez bu diyorsanız alacağım up up.
Ne sorunu var?

Samsung monitörlere ben para vermem. Smearing sorunlu monitör. Her kullanıcıya denk gelmez. Fakat F/P bandında bir ürün değil. Gigabyte ve Dell bakılmalı.
Smearing nedir? İşimi görmez mi?

Kesinlikle bu daha iyi IPS panel olması da renk açısından seni tatmin edecektir VA panele kıyasla.
GIGABYTE önermiyorlardı diğer paylaşımda da.....
 
Ben monitörden o kadar çok anlayan birisi değilim,bundan önceki monitörüm ve bilgisayarım lolü zor oynatıyordu. Yani ben dış tasarımına bayıldım. Testlerinide yaptırıp media Markt Tan almayı düşünüyorum. Çok ince detaylı şeyleri anlayamam zaten,iyi performans versin yeter. Gerekli testlerden geçerse almayı düşünüyorum. Monitöre aşık oldum.
İşini görür fakat gözünü rahatsız eder. Temiz görüntü alamadığın monitör bir işe yaramaz. Ayrıca Gigabyte önerilmeyen konu nedir merak ediyorum. Neyi beğenilmemiş.
 
Ben monitörden o kadar çok anlayan birisi değilim, bundan önceki monitörüm ve bilgisayarım LoL'ü zor oynatıyordu. Yani ben dış tasarımına bayıldım. Testlerini de yaptırıp MediaMarkt'tan almayı düşünüyorum. Çok ince detaylı şeyleri anlayamam zaten, iyi performans versin yeter. Gerekli testlerden geçerse almayı düşünüyorum. Monitöre aşık oldum.

Alıp almamanıza karışmayız biz. Sadece tavsiyede bulunuruz. Eğer elden alacaksan avantajlı konumdasın. Test olarak, UFO ve Ölü piksel testini mutlaka yaptır. Özellikle Ufo (ghosting) testi önemli rol oynuyor. Sonra buraya gelip görüntüde kayma var, titreme var, hayalet var vs diye konu açma diye uyarıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı