SAMSUNG 27’’ LS27D590CS/UF 4 MS Curved Monitör Oyun için Alınır mı?

Almayı planladığım mükemmel bir görüntüsü olan monitör incelemelerim üzerine ama burada oyunlara karşı bir yorum gördüm eklenti olarak ama gerçekten 27 inç 1920x1080 yani 1080 olması ve 4ms harici ultra bir oyuncu değilsen denildiği gibi farkı anlamak zor ben test ettim oyun harici web sitelerimdeki testlerim de falan ama ahım şahım bir monitör alacaksan gaminglere karşı bakman gerek ama curved ve 27 inç bu monitörde gayet iyi Asus 1mslere doğru yöneleceğim bu yorumlardan sonra bilgin olsun, araştırmadığım yer kalmadı bu yoruma takıldım.

Hangi yorum hocam yukarıda video attım, yabancı arkadaşın yorumu mu?

O cevaba bende taķıldım biraz Ghosting var demesi ama Curved ekran çok şık tasarım panel çok canlı net.

Evet o yorum ama dedigin gibi çok şık kararsız kaldım.

Tabi hocam 1 Ms olsa daha iyi olurdu bu bir gerçek zaten ama konuya ilk cevabı Recep abi attı. Oyun oynanır, Input Lag da gayet yeterli dedi.

Acaba o biraz Ghosting oluyor dediği daha çok hangi oyunlarda, online FPS de oluyorsa çok sorun değil bana zira TPS çok oynuyorum ben hikaye odaklı. Önemli olan bana bu oyunları ektanda panelde daha şık net canlı gösterecek bir monitör olsun. Bu da Curved VA ektan ile baya zevkli olur gibi duruyor :) @BilgisayarKurdu

Tabi hocam 1 Ms olsa daha iyi olurdu bu bir gerçek zaten ama konuya ilk cevabı Recep abi attı. Oyun oynanır, Input Lag da gayet yeterli dedi.

Acaba o biraz Ghosting oluyor dediği daha çok hangi oyunlarda, online FPS de oluyorsa çok sorun değil bana zira TPS çok oynuyorum ben hikaye odaklı. Önemli olan bana bu oyunları ektanda panelde daha şık net canlı gösterecek bir monitör olsun. Bu da Curved VA ektan ile baya zevkli olur gibi duruyor :) @BilgisayarKurdu
Yok Recep beyin dediğini katılıyorum ama bana ya bu videoyu çeken arkadaşın bilgisayarda FPS değerleri düşüktü yada farklı bir şey vardı Gta 5 den soğudum gerçekten bir anlığına aşırı kasma vardı sanki o yüzden pek net göremedim olayları.

Yok Recep beyin dediğini katılıyorum ama bana ya bu videoyu çeken arkadaşın bilgisayarda FPS değerleri düşüktü yada farklı bir şey vardı Gta 5 den soğudum gerçekten bir anlığına aşırı kasma vardı sanki o yüzden pek net göremedim olayları.

Onunla alakası yok hocam. O kadar etki etmez yani Ms süresi falan sizin gözünüze yada o adamın sistemine vs. bağlı. Misal o zaman şu video da izleyin, FPS oyununda ki akıcılığı ve Curved ekranda ki oyun zevkini kalitesini;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Onunla alakası yok hocam. O kadar etki etmez yani Ms süresi falan sizin gözünüze yada o adamın sistemine vs. bağlı. Misal o zaman şu video da izleyin, FPS oyununda ki akıcılığı ve Curved ekranda ki oyun zevkini kalitesini;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hemen izliyorum zaten bende emin olmak istiyorum. Curved cok güzel bir teknoloji.

Düzenleme sebebi : Videoda neredeyse Curved olduğu belli bile değil zaten eksiksiz duruyor bence mükemmel.

Hemen izliyorum zaten bende emin olmak istiyorum. Curved cok güzel bir teknoloji.

Düzenleme sebebi : Videoda neredeyse Curved olduğu belli bile değil zaten eksiksiz duruyor bence mükemmel.

Evet katılıyorum gerçekten şık ve güzel duruyor. Sizde mi bu ara monitör alacaksınız, bakınıyorsunuz hocam?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı