Samsung 27" Odyssey G7 vs MSI Optix MAG274QRF-QD

Senin monitörle kıyas yapmam mümkün değil ama filmlerde bılanıklık farketmedim ve online olarak bf4 oynarken baya sarıyor.

Samsung 27'' olan modelini aldım.
Samsung G7 modelini yani.
Bugün bir tane bende aldım bakalım.

Son düzenleme:
1080p monitör ile kıyasla anlarsın
AOC E2461Fwh modeli bir monitör var evde hem asus xg27wq modeli ile hemde samsung odyssey g7 modeli ile karşılaştırdım ,full hd filmler çok kaliteli gözüküyor en azından bu iki modelde full hd'ye göre çok daha iyi bir görüntü aldım ki eski full hd monitörümde ıps ve kaliteli bir monitör.

Şu olabilir 2k bir film izledikten sonra veya oyun oynadıktan sonra göz ona alıştığı için full hd çamur gibi gelebilir ama full hd bir monitörle 2k monitörü yan yana koyup ,full hd bir filmi ikisinde'de aynı anda açarsan farkedersin.

Son düzenleme:
Bide şunu fark ettim 1440p rekabetçi oyunlara hiç uygun değil. Apex legends çok oynayan birisiyim. Tabanca atışlarım iyidir ama 1440p geçtiğimdem beri adamları göremiyorum

@Kuvvetmira27
Kasanın fanları ile şikayetler var, sesli çalıştığı yönünde. Sende bu sıkıntı var mı?
Fanlar ufak olduğu için ister istemez ses oluyor biosta yük fan ayarı yapılarak azalıyor ama hiç ses istemiyorsan mümkünse tek fan yada büyük çift fanlı modeller tercih edilebilir.

Ses konusunda pek takıntım yok. Çok sesli olduğunu söyleyen biri vardı onun için sormuştum.

Ses konusunda pek takıntım yok. Çok sesli olduğunu söyleyen biri vardı onun için sormuştum.
Ben tam yükte kullanıyorum fanları ve kasa tam yanımda duruyor, sessiz ortamda hafif gürültü yapıyor ufak bir ses bile bastırır.
Sesli oyun oynayan veya kulaklık ile oyun oynayan için prolem teşkil etmez.
Kasa genel olarak çok başarılı özellikle kablolama ve hava sirkülasyon açısında kasa derinliği gayet başarılı bir kasa en geniş 3090'ları bile rahatlıkla içinde kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…