Elektronik Samsung 27" OLED 2K 0.03ms 360Hz HDR10+ Monitör 25.000TL

1725307756382.png

27 4K daha önce kullandım 1 ay kadar sonrasında sattım. Gerçekten çok keskin ve aşırı net. Fakat %100 ölçeklendirme ile kullanınca her şey o kadar küçülüyor ki alışamadım. Webde gezmek zor oluyor. 4K için 32 en ideal boyut.

Hocam 32" 4K monitörlerde de önerilen %150 mi peki?

250 nit gerçekten çok az bu monitör için. Burada da tüm puanları çok iyiyken parlaklık 6.9 puan: Samsung Odyssey OLED G6/G60SD S27DG60 Review

OLED'lerde 250 nit parlaklıkta 500 nit IPS kadar detay alabiliyorsunuz. Buna kendim şahit oldum. Ayrıca Kontrast'ı sınırsız olduğundan pek de dert edilecek bir durum değil.

27 4K daha önce kullandım 1 ay kadar sonrasında sattım. Gerçekten çok keskin ve aşırı net. Fakat %100 ölçeklendirme ile kullanınca her şey o kadar küçülüyor ki alışamadım. Webde gezmek zor oluyor. 4K için 32 en ideal boyut.

Ben 3200x2000 16" ekranda %200 ölçeklendirme kullanıyorum :D. Herhangi bir sıkıntı göremedim. Ölçeklendirme kullanmayı neden kötü bir şey olarak görüyorsunuz?

Aynı monitörü aldığım gün iade ettim benim monitörümde aşırı fazla coil Wine sesi ve ısınma sorunu vardı bu durumu yaşayanlar genel olarak var ama tabii ki de görüntü ve fiyat olarak kesinlikle tavsiye ederim sorunsuz bir şekilde elinize ulaşırsa.

250 nit parlaklık falan hikaye. Sürekli %100 parlaklıkta kullanan biriyseniz bu monitörü almayın. Ben şuan kullandığım monitörü %25-%50 arası kullanıyorum. Çok nadir %100 yapar tekrar eski haline getiririm. Benim gibi biriyseniz bu monitörü de %100de asla kullanamazsınız çok parlak ve renkler ve görüntü o kadar açıcı ki rahatsız etmeye başlıyor. Gözleri yorabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı