Samsung shop .comdamı satıldı ? Kulaklık şart zaten monitörde hoparlör yok xd.Birkaç ay önce yanında kulaklık hediyesi ile birlikte 24bin küsür fiyata satılmıştı. Yine 9 taksitli Amazon Tr satıcılı. Alınabilir, güzel fiyat.
Samsung shop .comdamı satıldı ? Kulaklık şart zaten monitörde hoparlör yok xd.Birkaç ay önce yanında kulaklık hediyesi ile birlikte 24bin küsür fiyata satılmıştı. Yine 9 taksitli Amazon Tr satıcılı. Alınabilir, güzel fiyat.
Parlaklığın az olması OLED monitörlerde burn-in'den kaçınmak için standart bir durum.250 nit gerçekten çok az bu monitör için. burda da tüm puanları çok iyiyken parlaklık 6.9 puan : Samsung Odyssey OLED G6/G60SD S27DG60 Review
27 4K daha önce kullandım 1 ay kadar sonrasında sattım. Gerçekten çok keskin ve aşırı net. Fakat %100 ölçeklendirme ile kullanınca her şey o kadar küçülüyor ki alışamadım. Webde gezmek zor oluyor. 4K için 32 en ideal boyut.
250 nit gerçekten çok az bu monitör için. Burada da tüm puanları çok iyiyken parlaklık 6.9 puan: Samsung Odyssey OLED G6/G60SD S27DG60 Review
27 4K daha önce kullandım 1 ay kadar sonrasında sattım. Gerçekten çok keskin ve aşırı net. Fakat %100 ölçeklendirme ile kullanınca her şey o kadar küçülüyor ki alışamadım. Webde gezmek zor oluyor. 4K için 32 en ideal boyut.
Anladım hocam.32''4K monitörüm 27'' 2K olandan çok daha keskin görüntü veriyor. İkisini yan yana koyana kadar ben de sizin gibi diyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.