Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Samsung 840 Pro SSD'yi sata 3 moduna nasıl alırım?
@fersefi2 hocam evet Hd Tune ile de anlamış olduk ki şu an SSD sata2 modda çalışıyor fakat ben sony in sitesinde dahi sata3 ile ilgili bir ibare göremedim ayrıca yukarıda link vermişsiniz sata3 ispatı diye ama sata3 satmaları laptopun sata3 desteklediği anlamına gelmez ki.
Sony yetkili servisini arayıp ürünün S/N numarasını verdim sata 2 mi sata 3 mü diye sordum sata 3 destekli olduğunu söylediler. Direk oraya bakarak sata 3 desteklediğini iddia etmedim.
Valla hocam kesinlikle beni yanlış anlamayın, amaç çözüme yaklaşmak her ihtimal üzerinde durmaya çalışıyorum. Araştırıyorum başka bir forumda daha bu makinayı almadan yaptığınız yorumları gördüm 120 gb ssd ve 8 gb ram yazmışsınız.
Hocam ben araştırıyorum sizin için gibisinden yazdım onu. Başka bir forumda bu ürünü almak istediğinizi alınca 120 gb ssd ve 8 gb ram almak istediğiniz yazmışsınız ben onu belirttim.
Yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim eskide bu ürünü alacağım vakit planım öyleydi ama ürünün tek hdd slotunu öğrenince fikrimi değiştirip şuanki ssd yi aldım .