Samsung 840 Pro SSD'yi sata 3 moduna nasıl alırım?

Verdiğin linki biraz araştırdım SONY S serisi ile ilgili bir sorun var tam anlamıyla çözemedim ama kısmi olarak çözdüm gibi sorun şu ki sata 3 destekliyor ama pc ilk açılışta sata 2 olarak çalıştırıyor sonra uyku moduna alıp tekrar açtığında sata 3 dönüyor bunu tam çözümü bulmak farz oldu resmi de yüklüyorum. (Bu arada biostan cd sürücüyü devre dışı bırakma şartı var yoksa olmuyor.) :)
önemli.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben o ayarları değiştirmedim kendiliğinden öyle idi bilmediğim için onları oynamadım. Bu arada sorun bir nebze çözülmüş olsa da asıl sorun biosla alakalı galiba sony bios sata 3 için sınırlandırıp sata 2 ye mahkum etmiş. :(

Sorun bir nebze olsun çözülmüş görünüyor. Sevindim açıkçası.
Bir şey soracaktım bu rapid mod açıkken AS SSD programı rapid modu görmüyor mu? Çünkü rapid modu açıyorum AS SSD DEĞERİ hiç artmıyor ama samsung kendi programında 2 ye katlanıyor değerler diger bir sorum ise CD deki dosyaları pc ye kopyalayacağım vakit çok yavaş kopyalıyor fotosunu atıyorum buraya.
cd.jpg

Rapid mod Samsungun kendi progragramı olduğu için hem ram hem ssd performansını birleştirerek sunuyor arayüzünde ama as ssd yada başka disk benchmark programları sadece disk üzerindeki veriyi okuyup yazdıkları için olması gereken değerleri veriyor. Normalde ne kadar zamanda atıyordu dvd'deki veriyi?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı