Samsung 860 Evo M.2 alınır mı?

hbaris

Decapat
Merhaba,
Forumda aynı konudan yüzlerce var farkındayım ama sormak için yeni konu açmak istedim.

Forumda araştırdığım kadarıyla Samsung SSD ağırlıklı olarak tavsiye ediliyor. Bunu buldum uygun mudur diye sormak istedim.

M.2 olmayan versiyonuna göre daha ucuz normal midir?

Teşekkürler.

Hocam Samsung 870 QVO 1TB düşünür müsünüz? Sadece M.2 olsun derseniz en iyisi seçtiğiniz.

NVMe değil bu yalnız. Anakart nedir?
M2 şeklinde sata ssd aslında. Şekli m2 ama hızı 550 MB. Bu bilinerek alınmalı zira çoğu anakartta bir tane olan m2 yuvasını feda etmiş oluyor bunu alan kişi.
M.2 olmayan versiyonuna göre daha ucuz normal midir?
Çünkü m2 yuvasını sata SSD hızıyla işgal ediyor. O m2 yuvasına iki bin üç bin MB hızında m2'ler takmak varken bunu takan kişi 550 MB'ye razı gelmek zorunda. Bu yüzden ucuz. Ben bunu bilerek aldım zira oyun ve günlük kullanım için fazlasıyla yetiyor hızı.

M2 şeklinde sata ssd aslında. Şekli m2 ama hızı 550 MB. Bu bilinerek alınmalı zira çoğu anakartta bir tane olan m2 yuvasını feda etmiş oluyor bunu alan kişi.

Çünkü m2 yuvasını sata SSD hızıyla işgal ediyor. O m2 yuvasına iki bin üç bin MB hızında m2'ler takmak varken bunu takan kişi 550 MB'ye razı gelmek zorunda. Bu yüzden ucuz. Ben bunu bilerek aldım zira oyun ve günlük kullanım için fazlasıyla yetiyor hızı.
Hocam SSD girişine bakar mısın fotoğrafta?

Hocam Samsung 870 QVO 1TB düşünür müsünüz? Sadece M.2 olsun derseniz en iyisi seçtiğiniz.

Hocam, forumdaki bir kaç konuda QVO iyi değil diye gördüm diye aklımda kalmış ondan dolayı EVO seçtim ama sorun yok sağlam derseniz onu da düşünürüm.

NVMe değil bu yalnız. Anakart nedir?
Hocam bende MSI GL65 var notebook olarak.

Hocam bu videodaki ilk takılan benim almayı düşündüğüm SSD tipinde değil mi ? Benim niyetim sizin dediğiniz gibi oyun ve günlük kullanım için almaktı zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam SSD girişine bakar mısın fotoğrafta?
Hocam ben laptopın altını açmadım daha, muhtemelen uyuyordur diye düşündüm ama siz böyle dediğiniz için akşam açıp bakarım artık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00