Samsung 860 Pro alınır mı?

Bende ne oluyor diyordum.
Arkadaş yazmış ürün notunda 256 gb yazıyor.
Bunun normal 2tb fiyatı 4 Bin TL felan:)
Evet hocam fiyat çok garip geldiği için konu açma gereği duydum. Arkadaş inceyi görmüş :) ahaha az daha oltaya takılıyormuşum.

@Average Turko teşekkürler hocam.

Ürünün tam adı da 2TB olanın. Çok garip.
Şu an cidden kavrayamadım olayı :D Oradaki 256gb hariç her şey 2tb.
Genelde n11 oluyor bu tür olaylar.
Birde görsel yanlış olmasına rağmen görseli değiştirmeyen satıcılar var ki bu tip satıcılarıda anlamak ayrı bir olay:)

Sepette 2 TB gözüküyor. Hukuken ben haklı olmaz mıyım acaba? Mağazanın bıraktığı ufak not mu geçerli olur yoksa sepetteki ''2 TB'' ibaresi mi? Uğraşsam bunun için uğraşırım hocam 😀
Tabii ki, ayrıca 14 gün şartsız koşulsuz iade var diye biliyorum. Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsiniz.

Tabii ki, ayrıca 14 gün şartsız koşulsuz iade var diye biliyorum. Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsiniz.

Hocam sepette 2 TB gözüküyor lakin fatura da farklı gösterebilirler mi emin değilim, ha gösterse o da ayrı bir problem bence. THH'nde buna benzer emsal karar/ kararlar var mı? Hiç denk gelmedim, açıkçası aradaki fiyat farkını düşününce denemeye değer lakin pazartesiden itibaren çok yoğun olacağım için böyle bir işe kalkışmaya da motivasyonum olduğu söylenemez.

Ben yine ya 2 TB Seagate Barracuda alacağım yada WD Blue aralarında 90 TL fark varmış. Hangisi daha mantıklı olur bilemedim, mevcut sistemimde bir adet Barracuda 2 TB mevcut 4-5 senedir kullanıyorum bir problem yaşamadım ama WD Blue'da iyi diyorlar kararsız kaldım. Ne önerirsiniz?

@engoboi @Arseyus @238950

Sepette 2 TB gözüküyor. Hukuken ben haklı olmaz mıyım acaba? Mağazanın bıraktığı ufak not mu geçerli olur yoksa sepetteki "2 TB" ibaresi mi? Uğraşsam bunun için uğraşırım hocam 😀

1633166199244.png

Burada da 2TB yazmışlar adında da ama muhtemelen 256 GB yollayacaklar. İade etmekle uğraşacak vaktiniz varsa şansınızı deneyebillirsiniz.

Hocam sepette 2 TB gözüküyor lakin fatura da farklı gösterebilirler mi emin değilim, ha gösterse o da ayrı bir problem bence. THH'nde buna benzer emsal karar/ kararlar var mı? Hiç denk gelmedim, açıkçası aradaki fiyat farkını düşününce denemeye değer lakin pazartesiden itibaren çok yoğun olacağım için böyle bir işe kalkışmaya da motivasyonum olduğu söylenemez.

Ben yine ya 2 TB Seagate Barracuda alacağım yada WD Blue aralarında 90 TL fark varmış. Hangisi daha mantıklı olur bilemedim, mevcut sistemimde bir adet Barracuda 2 TB mevcut 4-5 senedir kullanıyorum bir problem yaşamadım ama WD Blue'da iyi diyorlar kararsız kaldım. Ne önerirsiniz?

@engoboi @Arseyus @238950
Faturada 250GB gösterse bile bir şey değişmez, bütün 2TB yazan yerleri videoya çekin/ekran görüntüsü alın gerisi THH'ye kalmış.

Merhaba arkadaşlar masaüstü sistemim için oyun, film vesaire depolamak amacıyla 2 TB'lık uygun fiyata HDD veya SSD fark etmeksizin araştırma yaparken karşıma bu ürün Samsung 860 Pro 2 TB çıktı. Fiyatı garip bir şekilde ucuz geldi. Satıcı İncehesap güvenilir gözüküyor. Acaba ürünün bir sorunu mu vardır veya ikinci el ürün falan diye mi ucuz anlayamadım. Kronik bir sorunu da yok diye biliyorum. Sizce alınır mı?

Hata galiba. O fiyata var ise hemen bende alayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı