- Makaleler
- 34
Bekleyerek.Dolunca geri eski hızına kavuşmasını nasıl sağlıyoruz hocam?![]()
Bekleyerek.Dolunca geri eski hızına kavuşmasını nasıl sağlıyoruz hocam?![]()
Maalesef, çok zor bir soru. Normalde SSD'nin kendi önbelleğini direkt işlem sonrası temizlemesi gerekiyor ama maalesef bazen kendi gerçekleştirmediğinde TRIM uygulamak gerekebiliyor. TRIM'in de düzeltmediği durumlar olabiliyor, çok karışık bir mevzu.Dolunca geri eski hızına kavuşmasını nasıl sağlıyoruz hocam?![]()
Özür dilemenize gerek yok hocam. Sizin sorduğunuz sorularla bende bilgileniyorum.Konu sahibi arkadaştan özür diliyorum.
Bekleyerek.o önbellek kısa bir süre içerisinde boşalıyor zaten. Bazı kişilerde hiç boşalmayabiliyor o önbellek. Ya sürekli yazma yaptıkları için boşalmaya vakti olmuyor ya da SSD'de oluşan bir arıza yüzünden boşalamıyor.
bazı yerlerde 860 EVO'ların DRAM cache arızaları olduğunu okumuştum. 870 EVO'da da var mıdır bu durum bilemem.
![]()
Maalesef, çok zor bir soru. Normalde SSD'nin kendi önbelleğini direkt işlem sonrası temizlemesi gerekiyor ama maalesef bazen kendi gerçekleştirmediğinde TRIM uygulamak gerekebiliyor. TRIM'in de düzeltmediği durumlar olabiliyor, çok karışık bir mevzu.
@PossibleTurco
Eki Görüntüle 953737
Patriot Burst'ü geçebilir mi?![]()
SU630 modelinde 30-40 MB/s gibi hızlara düşebiliyor yazma hızı. Bunu sorun olarak nitelendiriyorlar ama bence bir sorun ifade etmiyor. Önbellek dolmasından kaynaklı.Galiba benim Adata olanda sıkıntı var normalde düşük yazma hızları aldığım çok oluyor ama format sonrası kontrol ettiğimde çok güzel sonuçlar veriyordu, teşekkürler arkadaşlar![]()
Laptop'da geçemez ama masaüstüne takınca geçer hocam.![]()
Patriot Burst'ü geçebilir mi?![]()
Çok sıcak çalışıyormuş, buzdolabına koyun isterseniz.Bir de eskiden 29-30 derece çalışan disk şimdi 30-32 derece arası çalışıyor. En sonunda dayanamayıp termal pad koyacağım kontrolcüye o olacak.
Yazılımla sabit 33 derece. Hiç ısınmıyor.Çok sıcak çalışıyormuş, buzdolabına koyun isterseniz.
Benim Patriot Burst hep 33 derece
85-75K gördüm ben de. 80-60K vadediliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.