Samsung 970 Evo Asus 970 Gaming'de Çalışır mı?

Teşekkür ederim ama bana kesin bir bilgi lazım. 970'i tam performansta alamazsam 960 veya uğraşmayım 860 evo alacağım. 970 almama değmesini istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek profesyonel kişiler var mı? Yani kesin bir cevap verebilecek.
Bu konuyla ilgili çok pis bir geçmişim var açtığım konuları kontrol et anlarsın :) Soketin x4 soket. Yazılanlara görede 2.0 ile 3.0 arasında %1 bile fark yok diyorlar.

Ben 2 ay önce dizdim sistemimi TUF B360 PLUS aldım. Resmi Asus Türkiye sitesinde ürünün 32Gbps PCIe 3.0 x4 M2 Soketine sahip olduğu yazıyordu ona göre aldım. Ürünün özelliklerini yanlış yazmışlar. O kadar B360 anakartta sadece bu lanet olası anakartın 2 soketi de x2'ymiş. Şuan halen yetkili serviste ürün halen bir raporu çıkaramadılar. Buna rağmen yine gittim ayrı olarak Asus'un B360 PRO modelini sipariş ettim daha dün geldi onun x4 soketi var. Yani Asus diyorsun basit bir marka değil diyorsun ama durum bu işte. Kendi hataları olmasına rağmen sanki müşteri kusurlu gibi davranıyorlar hemen ürünü değiştirip özür dilemek yerine. Hatayı hemen düzelttiler sitede yarım yamalakta olsa ama benim durumumu halen çözemediler :) Servise sapasağlam ellerimle getirdiğim ürünüde Güney çipi arızalı diye tamir etmişler o iade raporunu çıkarmayıp direk eve yollasınlar o anakartı bak ne olaylar çıkıyor ondan sonra. Senin kafana takman gereken tek yer 2.0 olması.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı