BIOS AHCI Moda Geçmiyor Kendi konumdu sorunu çözmüştüm bir kaç yöntem var içerikte denemek isterseniz.
BIOS AHCI Moda Geçmiyor Kendi konumdu sorunu çözmüştüm bir kaç yöntem var içerikte denemek isterseniz.
970 Evo idi değil mi? Magician üzerinden test yapıp sonuçlarını gönderebilir misin karşılaştırma açısından. Benim konuya da yazabilirsin yukarıda linki vardı.Ahcı moda alıp formattan sonra olay bitti teşekkürederim arkadaşlar buradaki bilgiler çok işime yaradı.
970 Evo idi değil mi? Magician üzerinden test yapıp sonuçlarını gönderebilir misin karşılaştırma açısından. Benim konuya da yazabilirsin yukarıda linki vardı.
Bende 860 Evo var. Samsung Magician düzgün ölçmüyor sanırım. Magician'dan ölçünce IOPS değerleri 73K 63K çıkıyor fakat diğer test programlarında 95K 80K IOPS civarı çıkıyor.![]()
Değerlerimiz neden bu kadar farklı? Random IPS kısmı benim 250 250 senin 150 350?Nasıl iş bu ya
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.