İki ay önce aldığım fiyata bakın.
Eki Görüntüle 2117584
Ben bundan 1.5 sene evvel 3500/3000 okuma yazma hızlı 512 GB NVMe M.2 SSD için 500 lira verdirtmiştim abime.
Şu an MX150 laptopta kullanıyorum gayet rahatım. Muhtemelen termal macununu yenileyip onun SSD'sini şu anki laptopa takacağım ve diğerinin HDD yuvasını tamir ettireceğim.
Arkadaş bir laptopun HDD yuvasının kabloları nasıl kopabilir?
Laptop SSD istemiştir o yüzden kopmuştur belki hocam![]()
Ben buna çok dikkat ediyorum. Mesela sıfırı 2.000 TL olan klavyemi 1.300 TL gibi bir fiyata satmıştım.
Cidden bizim milletimiz çok cahil. Sarftech T60 klavyem var sıfırı 600 TL falan, sarı siteye koydum 500'e deli gibi talep oldu. Dolaba öylesine 800 TL'ye koydum, inanırmısın bilmem 500 TL'ye koyduğumla aynı talebi gördü, saçmalığın daniskası. hatta birisi sırf bu klavye için Ajazz Ak33 takas teklif etti, birisi logitech klavye teklif etti, şaka gibi olay yahu.Ben buna çok dikkat ediyorum. Mesela sıfırı 2.000 TL olan klavyemi 1.300 TL gibi bir fiyata satmıştım.
Cidden bizim milletimiz çok cahil. Sarftech T60 klavyem var sıfırı 600 TL falan, sarı siteye koydum 500'e deli gibi talep oldu. Dolaba öylesine 800 TL'ye koydum, inanır mısın bilmem 500 TL'ye koyduğumla aynı talebi gördü, saçmalığın daniskası. Hatta birisi sırf bu klavye için Ajazz AK33 takas teklif etti, birisi Logitech klavye teklif etti, şaka gibi olay yahu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.