Samsung 980 vs 970 EVO Plus

Mehmet1500

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'da 980 ile 970 EVO Plus arasında kaldım. 970 EVO Plus aldım iyi mi yaptım kötü mü yaptım seçim olarak bilmiyorum, yardımci olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
980 daha üst bir versiyon. 970'in 980'e göre hangi özellikleri daha üst bir seviye olmasını sağlıyor acaba hocam?

Tam da arkadaşa hangi yönü daha iyi yazmıştım denk geldi :)

Yazma hızı 300 MB daha fazla ve DRAM'i var. Haricinde pek bir fark yok sonuç olarak 970 daha iyi.

@erme peki 970 EVO Plus'ın 2.5" olanı var mı? Technopat'tan yazıları okuduğuma göre M.2 pek performanslı değil mi 2.5"e göre.

NVMe M.2 SSD'ler, 2.5" SATA SSD'lerden daha performanslı.

@erme Peki 970 EVO Plus'ın 2.5" olanı var mı? Technopat'tan yazıları okuduğuma göre M.2 pek performanslı değil mi 2.5"e göre

Yok. 870 EVO var ama gene üst seviye.

NVMe M.2'ler özellikle render noktasında ciddi derecede önde. Gündelik ve oyun amaçlı kullanımda pek fark yok.

Yok. 870 EVO var ama gene üst seviye.

NVMe M.2'ler özellikle render noktasında ciddi derecede önde. Gündelik ve oyun amaçlı kullanımda pek fark yok.
Samsung 870 EVO 500GB 2.5" SSD üzerinde Windows var. Buna ek olarak buradan bazı arkadaşların yorumlarda "M.2 2.5 inçten daha performanslı" diye belirtmesine istinaden 970 EVO Plus almayı ve Windows'u ona geçirmeyi düşünüyorum.

Hangisinde tutmam daha performanslı olur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı