Samsung 990 Pro 1TB SSD sahte olabilir mi?

TheRhan

Femtopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Samsung 990 Pro 1 TB
Anakart
Prime ASUS B350 PLUS
Bilinen bir teknoloji mağazasından (isim verip vermemem gerektiğinden emin olamadım) "Samsung 990 PRO 1TB SSD" aldım ve Samsung Magician uygulamasından test ettim. Uygulama hem SSD'nin orijinal olduğunu doğrulayamadı, hem de olması gerekenin yarısında hız değerleri verdi. Samsung Türkiye yetkili servisini arayıp seri numarasını doğrulattığımda Türkiye garantili bir ürün olduğunu söylediler. Bu ürünü iade mi etmeliyim yoksa benim yaptığım yanlış bir şey mi var?

Not: Sonuçlar Crystalmark ile neredeyse aynı.

Dosya Ekleri

• g1.png
    g1.png
    174,8 KB · Görüntüleme: 194
  • g2.png
    g2.png
    100,7 KB · Görüntüleme: 184
Vaat edilen performansı verememesinin sebebi pci-e sürümününüzün farklı olması büyük ihtimalle. Doğrulayamaması da bununla alakalı olabilir.

CrystalDiskInfo yazılımını indirin. Ardından üst kısımdan seçenekler > gelişmiş özellikler > ham değer > 10DEC yapıp ekran görüntüsü atınız.

CrystalDiskInfo indirme linki: CrystalDiskInfo

Geri dönüşünüzü bekliyorum. @TheRhan

Peki Samsung Magician uygulamasının doğrulamaması problemini nasıl çözebilirim? Bunun yüzünden ssd'nin firmware'ını güncelleyemiyorum.

CrystalDiskInfo yazılımını indirin. Ardından üst kısımdan seçenekler > gelişmiş özellikler > ham değer > 10DEC yapıp ekran görüntüsü atınız.

CrystalDiskInfo indirme linki: CrystalDiskInfo

Geri dönüşünüzü bekliyorum. @TheRhan

Dosya Ekleri

• g3.png
    g3.png
    46 KB · Görüntüleme: 170
Disk orijinal. Samsung yazılımı neden doğrulamadı acaba? Veri yolu yüzünden olabilir sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı