SirSakurai
Megapat
Aida uzerinden baktım hocam 4x4 yuvasına takmışım. Anlamadım sebebini. 7400 maksimum hız mı acaba, ondan mı?4 yuvada destekliyor doğrusu, yinede farklı yuvalarda deneyebilirsiniz.
Aida uzerinden baktım hocam 4x4 yuvasına takmışım. Anlamadım sebebini. 7400 maksimum hız mı acaba, ondan mı?4 yuvada destekliyor doğrusu, yinede farklı yuvalarda deneyebilirsiniz.
Normalde Gen 4 yuvaları 8 GB/s sınırları var, Gen 5 yuvasına takmayı deneyin birde. Belki o yuva pek verimli çalışmıyordur.Aida uzerinden baktım hocam 4x4 yuvasına takmışım. Anlamadım sebebini. 7400 maksimum hız mı acaba, ondan mı?
Çok fark eder mi hocam şu an 6500Mb/s okuma hızı alıyorum. 7400 olsa mesela yükleme ekranları vs. daha mı hızlı yüklenir?Normalde Gen 4 yuvaları 8 GB/s sınırları var, Gen 5 yuvasına takmayı deneyin birde. Belki o yuva pek verimli çalışmıyordur.
1 GB/s olsa bile yükleme ekranlarına neredeyse hiç farkı yok. Uygulama açılışları içinde neredeyse fark yok ki... Bu 1 GB versiyon ile karşılaştırırsak. Hızlar sadece aktarma ve yazma için önemli, diğer işlerde fark barındırmıyor.Çok fark eder mi hocam şu an 6500Mb/s okuma hızı alıyorum. 7400 olsa mesela yükleme ekranları vs. daha mı hızlı yüklenir?
1 GB/s olsa bile yükleme ekranlarına neredeyse hiç farkı yok. Uygulama açılışları içinde neredeyse fark yok ki... Bu 1 GB versiyon ile karşılaştırırsak. Hızlar sadece aktarma ve yazma için önemli, diğer işlerde fark barındırmıyor.
Yok, çok uzun süreler durmadan yaparsanız anca zararı olur.Çok teşekkür ederim hocam yardımların için. Şu an sorun yok gibi aslında. Sadece SSD için belirtilen hızları görmeyi beklemiştim.Bu arada bir şey daha merak ettim.
Bu testlerin SSD'ye herhangi bir zararı var mıdır?
Bir sunucu hatası oluştu diyor maalesef, görsel yükleyemedim. Teşekkür ediyorum hocam @He stole my money baya yardımcı oldun.@yusuf_aksari34 hocam selam sizi başka bir konuda gördüm, eski konuydu hortlatmak istemedim. Sizce değerler normal mi? @He stole my money hocamız sağ olsun yardımcı oldu ama ben size de sormak istedim. Siz o konuda yazmışsınız gayet normal tam değerleri alamamanız diye. Sebebi nedir acaba?
Evet sorunu çözdüm. 3. slota taktığım için daha az hızları görüyordum. 2. slota takınca maksimum hızını gördüm. Teşekkür ederim ilgilenen herkese. Şu an görsel yükleyemiyorum. Hata veriyor. Okuma hızı 7423mb/s yazma hızı 6892mb/s.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.