Kingston'un bilinen kötü bir sorunu yok hocam. Samsung'un sorunları düzeltildi mi bilmiyorum ben takip etmedim. Performans açısından yakın modeller. Ben Kingston tercih ederdim.Sizce bu mu daha mantıklı 990 Pro mu?
Okuma yazma oranı arasında biraz farklılıklar var ama bu farka 1000TL ödemek saçma olur. İş için kullanmayacaksanız KC300 güzel bir model.
Düşük sağlık sorunu vardı ancak çözüldü o sorun. Bu fiyata daha iyisi olduğunu da sanmıyorum Amazon.com.tr
Biraz Reddit'te gezince Firmware sorunlarının devam ettiğini gördüm, açıkçası bu fiyata soğutucusuyla beraber bayağı iyi SSD ama riske girmek istemezsen Fury Renegade de alabilirsin.
Firmware sebebiyle ssd aninden tahtalı köyü boyluyordu ancak biraz daha araştırdım son firmware ile bu sorun çözülmüş. SSD yi alırsan firmware güncellemesi yap. Stok firmware eski sorunlu olan versiyonu.Peki bu riskten kastınız nedir tam olarak?
Firmware sebebiyle SSD aninden tahtalı köyü boyluyordu ancak biraz daha araştırdım son Firmware ile bu sorun çözülmüş. SSD'yi alırsan Firmware güncellemesi yap. Stok Firmware eski sorunlu olan versiyonu.
Evet.Yani SSD'yi alıp güncellemeyi yaptıktan sonra sıkıntı kalmıyor doğru anladım değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.