Samsung A modelleri alınır mı?

Hocam ben A31 kullanıyordum memnundum değiştirdim A25 aldım ondan da memnumum zaten kamerası iPhone 13'ten yer yer daha iyi zaten alamadığın bir ürün için zorlamaya değmez ben telefonumu bir unutkanlıktan dolayı denize soktum geri açamadım bile böyle şeyler yaşamak mümkün özellikle böyle cep boyutunda bir alet için bundan dolayı da pahalı telefon almak hep bana mantıksız gelmiştir anne işi değildir fiyat performans işidir bu zamanda iPhone almak çok mantıksız verdiğin paranın 1 gram karşılığını alamıyorsun.
Tavsiye için teşekkür ederim ☺️

A34 tavsiye ederim

Anne işi diyenlere bakma.
Don alacak paraları olmasa böbreklerini satıp Apple'ın kapısında yatıp iPhone almak için şekilden şekile girecek fanboylara aldanma kesinlikle.
Şahsen a serisi almazdım.
Özellikle s serisini denedikten sonra A ve M serisinden uzak duruyor insan.

Telefonlardan anlamıyorum.
Kime sorduysam Samsung anne işi taksitle 0 iPhone al diyorlar.

Öğrenciyim, taksitle iPhone alamam.
Samsung A34 A15 A16 vs alabilirim en fazla. Bu modeller anne işi mi?

A34 14800'den başlıyor internette Teknosa'da 16500 TL bunlara bakacağına bence Hepsiburada'da Hepsiburada satıcılı S21 FE 5G modelini almalısın uzun süre götürür fiyatı da 16.600 TL ve kuponda veriyor.

A34 14800'den başlıyor internette Teknosa'da 16500 TL bunlara bakacağına bence Hepsiburada'da Hepsiburada satıcılı S21 FE 5G modelini almalısın uzun süre götürür fiyatı da 16.600 TL ve kuponda veriyor.

Üstüne S 21 FE 4K 60 FPS video çekimi yapabiliyor fazla kaba bir cihazda değil selfi kamerası damla değil delik şeklinde yazdığın A serilerini alacağına bunu almalısın bence fiyat olarakta yakın üzmez seni S 21 FE.
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için🙏
Üstüne s 21 FE 4K 60 FPS video çekimi yapabiliyor fazla kaba bir cihazda değil selfi kamerası damla değil delik şeklinde yazdığın a serilerini alacağına bunu almalısın bence fiyat olarak da yakın üzmez seni s 21 FE .

Üstüne S 21 FE 4K 60 FPS video çekimi yapabiliyor fazla kaba bir cihazda değil selfi kamerası damla değil delik şeklinde yazdığın A serilerini alacağına bunu almalısın bence fiyat olarakta yakın üzmez seni S 21 FE.

Üstüne s 21 FE 4K 60 FPS video çekimi yapabiliyor fazla kaba bir cihazda değil selfi kamerası damla değil delik şeklinde yazdığın a serilerini alacağına bunu almalısın bence fiyat olarak da yakın üzmez seni s 21 FE .
Sağolun tasviye için şimdi baktım fiyatı da bana çok uygun🙏

Sevindim buna kesinlikle kaçırma uygun geliyor ise yazdığınız A modellerini katlar.
Bir üniversite öğrencisi olarak, en fazla alabileceğim telefon S21 Fe zaten.

Ben telefonlardan hiç anlamadığım için, bazı telefonların anne işi olduğunu bilmiyordum. Bana göre arama yapsın, sosyal medya kullanayım, fotoğraf çekeyim yeter.

Bir insanın elinde ki telefon modeline göre statü seviyesi ölçmem, bence saçma 🙂

Bir üniversite öğrencisi olarak, en fazla alabileceğim telefon S21 FE zaten.

Ben telefonlardan hiç anlamadığım için, bazı telefonların anne işi olduğunu bilmiyordum. Bana göre arama yapsın, sosyal medya kullanayım, fotoğraf çekeyim yeter.

Bir insanın elinde ki telefon modeline göre statü seviyesi ölçmem, bence saçma 🙂

Anne telefonu diyen kişiler taksit ile iPhone alıp YouTube vanced nasıl indirilir diye arama yapıyor :)

YouTube vanced: Crackli YouTube Premium özellikleri ücretsiz kullanmanı sağlıyor.
Not: Her iPhone alıp bunu yapana demiyorum onlar kendisini çok iyi biliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı