Samsung A vs M serisi

Efekan0990

Picopat
Daha fazla  
Dostlar yabancilarda m serisini katiyen önermiyorlar. Sadece paranız yoksa iş görür diyorlar A serisini övüyorlar bazı yerlerde S yerine de tercih ediyorlar.
Neyse Türkiye'de ise M serisini övüp duruyolar A serisini kotuluyolar ben anlamadim bu işe :D

M serisi önermem m31s vardı bende defalarca servise gidip uğraştırdı. Her model aynı değildir tabi ama bende çok kötü bir izlenim bıraktı m serisi. A33 kullanıyorum şu an memnunum.

Ben incelediğimde M serisi ile A serisi arasında performansı belirleyen temel donanımlar arasında fark görmedim, fark olsa da performans açısından büyük farklılıklar gösterecek donanımlar kullanılmıyor.
Buna kıyasla M serisinde A serisine kıyasla belli başlı konfor ve kalite kısıntılarına gidiliyor. Parmak izi okuyucusu, telefon kasa kalitesi, su/toz geçirmezlik gibi.
Özetle teknik olarak ürünler çok benzer, temel performans açısından farkları yok denebilir.

Dostlar yabancilarda m serisini katiyen önermiyorlar. Sadece paranız yoksa iş görür diyorlar a serisini övüyorlar bazı yerlerde s yerine de tercih ediyorlar.
Neyse Türkiye'de ise m serisini övüp duruyolar a serisini kotuluyolar ben anlamadim bu işe :D

Hocam şöyle açıklayayım sana m serisi daha çok günlük kullanım için PUBG de 90 FPS kendisi verebiliyor PUBG'nin Exynos sıkıntısı yüzünden Max 60 alabiliyorum a serisi içinde şöyle söyleyeyim tamamen oyun için dayanıklı bir telefon eğer çok geziyorsanız M34 almanızı öneririm ucuz ve diğer rakiplerine göre daha kaliteli ve 120Hz yenileme hızına sahip kamerasıda tatmin edici.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı