Samsung A Serisi vs J Serisi

Görüntü kalitesi çok iyi. Ekran'daki her şey çok net ve hiç bir şey kötü durmuyor. Olumsuz bir özelliği yok. Sizi kesinlikle yarı yolda bırakmayacak bir cihaz. Özellikle şarj performansı çok iyi. Şöyle söyleyeyim, babamda C7 var. Telefonun şarjı sürekli kullandık. Şarj 3 gün dayandı. Ve siz onun bir üst modelini alıyorsunuz. Aklınıza takılan başka bir soru varsa sorabilirsiniz.

Görüntü kalitesi çok iyi. Ekran'daki her şey çok net ve hiç bir şey kötü durmuyor. Olumsuz bir özelliği yok. Sizi kesinlikle yarı yolda bırakmayacak bir cihaz. Özellikle şarj performansı çok iyi. Şöyle söyleyeyim, babamda C7 var. Telefonun şarjı sürekli kullandık. Şarj 3 gün dayandı. Ve siz onun bir üst modelini alıyorsunuz. Aklınıza takılan başka bir soru varsa sorabilirsiniz.
Telefon aslında aklıma yattı. Ama ithal olması sıkıntı yaratır mı diye düşünüyorum garanti konusunda.
Rengi tamamen beyaz olsaydı beyaz alırdım ancak ön taraf beyaz arka kapak ve köşeler altın ya da pembe renkliymiş. O yüzden siyah mı alsam yoksa beyaz altın rengi olandan mı alsam karar veremedim. Sizdeki hangi renk. Ayrıca hepsiburada'ya güvenebilir miyim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı