Samsung A04S Twitch'te FPS düşmesi

Ardalive

Megapat
Bu cumartesi Samsung A04s aldım ancak aldığım gibi Twitch uygulamasının yayınlarında FPS düşüyor. Bugün ise Twitter'da gezerken bariz bir şekilde FPS düşmeye başladı. Telefonda bir sıkıntı var mı? Vatana götürmeli miyim yoksa telefonun gücü bu kadar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu cumartesi Samsung A04s aldım ancak aldığım gibi Twitch uygulamasının yayınlarında FPS düşüyor. Bugün ise Twitter'da gezerken bariz bir şekilde FPS düşmeye başladı. Telefonda bir sıkıntı var mı? Vatana götürmeli miyim yoksa telefonun gücü bu kadar mı?

Bende de A23 var, a serisi gerçekten yazılım anlamında berbat bir seri iade şansınız varsa iade etmenizi öneririm m serisine bakabilirsiniz.

Hocam zaten güçlü bir telefon değil bende de A03s var telefon durduk yerde kasabiliyor güçlü bir işlemcileri yok yani PUBG de 10 FPS altı veriyor eğer şansınız varsa iade edip başka telefon alın.

Hocam zaten güçlü bir telefon değil bende de A03s var telefon durduk yerde kasabiliyor güçlü bir işlemcileri yok yani PUBG de 10 FPS altı veriyor eğer şansınız varsa iade edip başka telefon alın.

Aslında işlemcisi yeterli ancak yazılım açısında berbat bir seri, j7'de bile daha stabil değerler alınıyor.

Bende de A23 var, a serisi gerçekten yazılım anlamında berbat bir seri iade şansınız varsa iade etmenizi öneririm m serisine bakabilirsiniz.

Kabul ederlerse iade edeceğim büyük ihtimal ama kafamda bir ürün yok tekrar a serisi olan A53 alsam mı yoksa hiç a serisine bulaşma mı dersiniz? Başka bir telefon öneriniz var mı?

Bana da m serisi kötü dendi o yüzden a aldım ve sanırım m serisi mağazalarda satılmyır değil mi?

Satılıyor hocam, aslında M22 tarzı telefonlar çok öneriliyor, bende M22 alacakdım mağazada kalmadığı için A23 aldım, kronik sorunlu bir modeli varsa bir bilgim yok ancak yazılım ve donanım açısından gerçekten güzel modelleri var geçerken araştırma yapın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı