Geliştirici
Decipat
- Makaleler
- 1
ZIP olarak denemeli miyim peki?Sadece. İmg dosyası neden attın peki? Direkt vendor-kernel-ROM'un birleşimi ZIP yapıyorlar.
ZIP olarak denemeli miyim peki?Sadece. İmg dosyası neden attın peki? Direkt vendor-kernel-ROM'un birleşimi ZIP yapıyorlar.
ZIP olarak yazın. Birde kuracağınız LineageOS sürümünün telefonunuzla uyumlu olmasına dikkat edin.ZIP olarak denemeli miyim peki?
ZIP olarak denemeli miyim peki?
Bu arada telefonunuzla uyumlu bir LineageOS sürümü görünmüyor.ZIP olarak yazın. Birde kuracağınız LineageOS sürümünün telefonunuzla uyumlu olmasına dikkat edin.
Bu arada telefonunuzla uyumlu bir LineageOS sürümü görünmüyor.
Hocam dosya uzantısı şu şekilde ama.ZIP olarak yazın. Birde kuracağınız LineageOS sürümünün telefonunuzla uyumlu olmasına dikkat edin.
Hocam dosya uzantısı şu şekilde ama. Eki Görüntüle 1779673
Hocam Project Treble yöntemi ile güncel LineageOS 20 versiyonunu kurabiliyorum. https://forum.xda-developers.com/t/gsi-13-lineageos-20-trebledroid-based.4517345/Bu arada telefonunuzla uyumlu bir LineageOS sürümü görünmüyor.
Hayır, denemedim. Pek bilinmiyor dediler.Kankam reklam yasak mı bilmiyorum ama Eureka Build'lerini denedin mi?
Hocam hangi birinize yetişeceğimMesajlarıma bile bakmıyorsunuz. tamam iyi sosyaller.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.