Geliştirici
Decipat
- Makaleler
- 1
Sonraki harfe pek gerek yok, global cihaz olduğu icin.
Hocam CMD'yi mi yönetici olarak çalıştıracağım komut için?
Sonraki harfe pek gerek yok, global cihaz olduğu icin.
Hocam CMD'yi mi yönetici olarak çalıştıracağım komut için?
Gerek yok. Normal kullanıcı olarak çalıştırabilirsiniz.Hocam CMD'yi mi yönetici olarak çalıştıracağım komut için?
Gerek yok. Normal kullanıcı olarak çalıştırabilirsiniz.
TWRP'ye dönün, eğer dosyalar şifreliyse Format Data yapıp TWRP'e geri dönün.Hocam şimdi bir görsel bırakacağım aşağıya.
Eki Görüntüle 1780210
Dosya uzantısı böyle ama. Bir şey yapmam gerekiyor mu?
adb shell komuduyla telefon terminaline erişim sağlayın, "whoami" ile de doğrulayın [çalışıyor mu diye]dd if=/sdcard/modem.bin of=/dev/block/bootdevice/by-name/modem komutunu girin.TWRP'ye dönün, eğer dosyalar şifreliyse Format Data yapıp TWRP'e geri dönün.
Eğer şifreli değillerse bu adımları izleyin;
1. modem. Bin dosyasını /sdcard'a atın.
2.adb shellkomuduyla telefon terminaline erişim sağlayın, "whoami" ile de doğrulayın [çalışıyor mu diye]
3.dd if=/sdcard/modem.bin of=/dev/block/bootdevice/by-name/modemkomutunu girin.
4. Yeniden başlatın.
Hocam
ls /dev yapar mısın, başka bir yol buldum. Eğer /dev içinde öyle bir klasör yoksa sıkıntı büyük, onu görmek istedim.Hocamls /devyapar mısın, başka bir yol buldum. Eğer /dev içinde öyle bir klasör yoksa sıkıntı büyük, onu görmek istedim.
Şu an ADB Shell'desin hocam, o kısma yaz. Şu an DD hata verdi zaten, girişe yaz komutu sonra da çıkan sonuçları da buraya at.Ne yapacağımı kestirmeye çalışıyorum. Komuta vs. mi eklenecek bu?
Hocamls /devyapar mısın, başka bir yol buldum. Eğer /dev içinde öyle bir klasör yoksa sıkıntı büyük, onu görmek istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.