Samsung A10 TWRP modem dosyası nereden indirilir?

Tamam hocam, sizin Samsung olduğu için bazı işlemler Odin'den yapılıyor bir de Odin yöntemiyle deneyelim olmadı biraz daha fazla komut göstereceğim onları da deneriz.

Odin indir hocam, çalıştır sonra da telefonunu Fastboot yani Download moduna al.

Sonra da Odin'deyken sağ tarafta AP tuşuna tıkla ve modem.tar dosyasını seç. Sonra da Start de hocam, bakalım ne olacak.

Odin, telefonu görmesi gerekiyor hocam ID:COM kısmında.

Tamam hocam, sizin Samsung olduğu için bazı işlemler Odin'den yapılıyor bir de Odin yöntemiyle deneyelim olmadı biraz daha fazla komut göstereceğim onları da deneriz.

Odin indir hocam, çalıştır sonra da telefonunu Fastboot yani Download moduna al.

Sonra da Odin'deyken sağ tarafta AP tuşuna tıkla ve modem. Tar dosyasını seç. Sonra da Start de hocam, bakalım ne olacak.

Odin, telefonu görmesi gerekiyor hocam ID: COM kısmında.

1684166881872.png

Böyle oldu hocam. "Please get the approval to use factory (RADIO)" vs. yazıyor hocam.

Eki Görüntüle 1780266

Böyle oldu hocam. "Please get the approval to use factory (RADIO)" vs. yazıyor hocam.
Tamam hocam, başka bir yoruma göre de stock firmware yani orijinal işletim sistemine geri döndürmeniz öneriliyor ondan sonra da bootloader'ın açık olduğundan emin olmanız gerekiyor ondan sonra da custom işletim sistemini başka yöntemle yüklemeniz gerekiyor.

Ben size orijinal firmware atıyorum, büyük ihtimalle TWRP de gidecektir onu da yeniden flashlemeniz lazım, bilginiz olsun.

1. Firmware'ı çıkarın.
2. Odin'i açın.
3. Telefonu kapatın.
4. Fastboot modda açın.
5. AP butonuna basıp Firmware'ı seçin.
6. Start basın.

Tamam hocam, başka bir yoruma göre de stock Firmware yani orijinal işletim sistemine geri döndürmeniz öneriliyor ondan sonra da Bootloader'ın açık olduğundan emin olmanız gerekiyor ondan sonra da Custom işletim sistemini başka yöntemle yüklemeniz gerekiyor.

Ben size orijinal Firmware atıyorum, büyük ihtimalle TWRP de gidecektir onu da yeniden flashlemeniz lazım, bilginiz olsun.

1. Firmware'ı çıkarın.
2. Odin'i açın.
3. Telefonu kapatın.
4. Fastboot modda açın.
6. Start basın.

Bootloader kilinin zaten açık olması gerekli hocam. Custom ROM'u kurmadan önce bakmıştım. Açıktı.

Tamam, diğer adımları da izleyin, sıfırdan başlayalım, sonra Odin'den flash atmayı deneriz. Samsung telefonlarda prosedür farklı demek ki.

Durum artık çok can sıkmaya başladı ama son bir kez deneyelim.

Tamam hocam, başka bir yoruma göre de stock Firmware yani orijinal işletim sistemine geri döndürmeniz öneriliyor ondan sonra da Bootloader'ın açık olduğundan emin olmanız gerekiyor ondan sonra da Custom işletim sistemini başka yöntemle yüklemeniz gerekiyor.

Ben size orijinal Firmware atıyorum, büyük ihtimalle TWRP de gidecektir onu da yeniden flashlemeniz lazım, bilginiz olsun.

1. Firmware'ı çıkarın.
2. Odin'i açın.
3. Telefonu kapatın.
4. Fastboot modda açın.
6. Start basın.

Hocam bu arada link çalışmıyor. "User not logged" yazıyor.

Fark ettim, rastgele bir hesap ile bir kayıt yapın gitsin.

Yaptım, e-postayı da onayladım fakat "Invalıd User" diyor. Artık aynı işlemleri yapmaktan gına geldi vallahi hocam :D Sırf SMS ve arama almak için uğraştığımız şeye bak yahu :D Neyse bir kere daha yapalım bakalım. Bu arada Wipe işlemi yapacak mıyım?

Yaptım, e-postayı da onayladım fakat "Invalıd User" diyor. Artık aynı işlemleri yapmaktan gına geldi vallahi hocam :D Sırf SMS ve arama almak için uğraştığımız şeye bak yahu :D Neyse bir kere daha yapalım bakalım. Bu arada Wipe işlemi yapacak mıyım?
Evet hocam, halehazırda TWRP varken Format Data ve Factory Reset yapın gitsin. Üstüne yazılıyor vendor'un zaten.

Onaylamaya gerek yoktu bu arada :D Öyle girmiştim ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı