SamMobile'dan saatlerce bekleyeceksiniz indirme işlemi için. Paylaştığım linki kullanın veya Frija üzerinden indirin. Onaylatmanıza gerek yok zaten aksi durumda ODIN yüklemeye izin vermeyecek. Ardından sonucu paylaşın.
SamMobile'dan saatlerce bekleyeceksiniz indirme işlemi için. Paylaştığım linki kullanın veya frija üzerinden indirin. Onaylatmanıza gerek yok zaten aksi durumda Odin yüklemeye izin vermeyecek. Ardından sonucu paylaşın.
LineageOS veya benzeri AOSP tabanlı ROM kullanmanız halinde VoLTE erişiminizi kaybedeceksiniz, bilginiz olsun. Aramaları 3G üzerinden yapacaksınız. Samsung kısıtlaması bu.
Hocam ben stock ROM sevmedim zaten de. Sırf siz dediniz diye sıfırdan kurulum yapalım öncelikle. Sonrasında LineageOS kuracağım ama şu modem sıkıntısı bütün işi bozdu. Onu halledebilmek için zaten sıfırdan yapıyoruz
Hocam ben stock ROM sevmedim zaten de. Sırf siz dediniz diye sıfırdan kurulum yapalım öncelikle. Sonrasında LineageOS kuracağım ama şu modem sıkıntısı bütün işi bozdu. Onu halledebilmek için zaten sıfırdan yapıyoruz
Hocam ben Xiaomi orijinal bootloader'a dönmeye çalışırken System, Vendor falan her şeyi silmiştim. Sonra LineageOS attım, anca sonra orijinal firmware yazabildim. Android işleri böyle, uğraştırıyor adamı. Önemli olan, deneyimlemek
LineageOS veya benzeri AOSP tabanlı ROM kullanmanız halinde VoLTE erişiminizi kaybedeceksiniz, bilginiz olsun. Aramaları 3G üzerinden yapacaksınız. Samsung kısıtlaması bu.
Hocam ben Xiaomi orijinal Bootloader'a dönmeye çalışırken System, vendor falan her şeyi silmiştim. Sonra LineageOS attım, anca sonra orijinal Firmware yazabildim. Android işleri böyle, uğraştırıyor adamı. Önemli olan, deneyimlemek
Hocam bu arada bu stock ROM'u kurduktan sonra modem işini halledip, yine LineageOS kurabilir miyim? Bu modem işi benim şebekeye bağlanmamı sağlayacak. "sadece a*il durum aramaları" sıkıntısını çözecek. Önemli yani.
Hocam zaten stock ROM'da da 3G/2G kullanıyorum. LTE kullanmıyorum. LTE'ye alınca telefon yine "a*il durum aramaları" moduna geçiyor.
Hocam bu arada bu stock ROM'u kurduktan sonra modem işini halledip, yine LineageOS kurabilir miyim? Bu modem işi benim şebekeye bağlanmamı sağlayacak. "sadece a*il durum aramaları" sıkıntısını çözecek. Önemli yani.