Samsung A11 Root dosyası

[CODE lang="rich" title="Not"]* Garantiniz geçersiz olacaktır.
* Bricklenmiş veya Soft-Bricklenmiş cihazlardan sorumlu değilim.
* Eğer emin değilsen tekrardan bir düşün.
* Flashlamadan önce bil ki, bunu yapmayı SEN seçiyorsun.
* Bir yeri yanlış yapıp beni suçlu bulursan sana sadece gülerim.[/CODE]

Rehber XDA-Developers'tan alınmış olup benim tarafımdan çevirilmiş ve iyileştirilmiştir.

ÖNEMLİ NOT: Cihazdaki veriler tamamen silinecektir!

Adım 1: OEM kilidini kaldır.
Ayarlar>Cihaz hakkında>Yazılım Bilgisi'ne gir ve Yapım Numarası seçeneğine geliştirici olana kadar bas.
Geliştirici olduktan sonra Ayarlar>Geliştirici Seçenekleri>OEM ile kilit açma seçeneğini aç.
Adım 2: Download moduna gir.
Telefonunu kapat ve Güç tuşu ile Ses kısma tuşuna aynı anda basıp basılı tut.
Adım 3: Telefonunu kablo ile bilgisayarına bağla ve Odin'i açıp AP seçeneğinde aşağıdaki dosyayı seçip işlemi başlat:
İşlem bittikten sonra seni tekrardan stok recovery menüsüne yönlendirecektir.
O menüde wipe data seçeneği ile sistemi sıfırla.
Adım 4: Adım 3'teki gibi Odin'den AP seçeneğine gir fakat şu dosyayı seç ve işlemi başlat:
Adım 5: Güç ve Ses arttırma tuşlarına basıp TWRP ekranına gir.
Adım 6: Advanced>Terminal'e girip multidisabler komudunu kullan.
Eğer - Run multidisabler again! çıktısını verirse tekrardan komudu kullan.
Adım 7: TWRP ana menüsünden Wipe kısmına girip Wipe data yap.
Adım 8: Telefonunu bilgisayara bağla ve içine https://github.com/topjohnwu/Magisk/releases/download/v23.0/Magisk-v23.0.apk dosyasını indirip sonundaki .apk'yı .zip'e çevirip at.
Adım 9: TWRP ana menüsünden Install'a tıkla ve cihazına attığın dosyayı bulup kur.
Adım 10: Telefonunu aç ve https://github.com/topjohnwu/Magisk/releases/download/v23.0/Magisk-v23.0.apk dosyasını normal olarak kur.
Ve evet, artık telefonun rootlandı! Çözüm olarak seçmeyi unutma.

Adımları yaptım fakat telefon loopa girdi son adımı yapıyorum restartlıyorum fakat telefon açılacağına yine programa atıyor.
Programa atıyor derken?
Mavi bir TWRP ekranında mı, siyah bir Android ekranında mı yoksa Android logolu Downloading yazılı yerde misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…