Samsung A11 Root dosyası

TWRP fail veriyor Odin ile kurmuyorum ROM'u bilgisayardan SD kart içine atıp install kısmından kuruyorum ve failed unable to open block deice /dev/block/loop17:no such device or address hatası veriyor.

TWRP fail veriyor Odin ile kurmuyorum ROM'u bilgisayardan SD kart içine atıp install kısmından kuruyorum ve failed unable to open block deice /dev/block/loop17:no such device or address hatası veriyor.
SD Karttan dosyayı okuyamıyor gibi, Polorchen'in de dediği gibi telefon hafızasına atabilirseniz eğer, işe yarayabilir. Ama cihazı açamadığınız ve TWRP menülerini tam bilmediğiniz için yapamayabilirsiniz. En basit yol şu anlık başka bir sd kart var ise onunla denemek, eğer yoksa twrp dosya yöneticisinden sd karttaki dosyayı telefon hafızasına atmaya çalışın. :)
Reboot after installation is complate seçeneğini tikleyim mi yoksa normal dursun mu?
Ama belki de sd kartı görüyor, depolama aygıtını görmüyor da olabilir. Direkt odin üzerinden stock roma dönmeye çalışın isterseniz. :) (Eğer sd kart yöntemi işe yaramazsa.)

SD karttan dosyayı okuyamıyor gibi, Polorchen'in de dediği gibi telefon hafızasına atabilirseniz eğer, işe yarayabilir. Ama cihazı açamadığınız ve TWRP menülerini tam bilmediğiniz için yapamayabilirsiniz. En basit yol şu anlık başka bir SD kart var ise onunla denemek, eğer yoksa TWRP dosya yöneticisinden SD karttaki dosyayı telefon hafızasına atmaya çalışın. :)

Ama belki de SD kartı görüyor, depolama aygıtını görmüyor da olabilir. Direkt Odin üzerinden stock roma dönmeye çalışın isterseniz. :) (eğer SD kart yöntemi işe yaramazsa.)

Bilgisayarda kendi depolama adı TWRP olarak gözüküyor ve telefonda da kendi depolamasını seçtikten sonra sdcard yazıyor onu damı sdcard olarak görüyor? Odin ile nasıl stock ROM'a döneceğim.

A115F modeli için sanırım bu;
Xda'da bulamadım. Zaten şu an telefonu çalışır hale getirmesi yeterli bence. :D
Bilgisayarda kendi depolama adı TWRP olarak gözüküyor ve telefonda da kendi depolamasını seçtikten sonra sdcard yazıyor onu damı sdcard olarak görüyor? Odin ile nasıl stock ROM'a döneceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı