Samsung A11 Root dosyası

Onlarla sisteme girmeyi deneyin ve Magisk var mı diye kontrol edin.

Power off dedim fakat yine restart atıp TWRP ekranına attı Magisk diye bir şey bulamadım.
Acaba şu anda telefonun içinde bir işletim sistemi mi yok o yüzden mi bu ekrana atıp druyor böyle bir şey mümkün mü?

Power off dedim fakat yine restart atıp TWRP ekranına attı Magisk diye bir şey bulamadım.
Acaba şu anda telefonun içinde bir işletim sistemi mi yok o yüzden mi bu ekrana atıp druyor böyle bir şey mümkün mü?
Mümkün ama bunun için Wipe kısmından Internal Storage ya da System'i silmiş olmanız gerek.

Odin'de flashlama yaparken hangi seçenekleri seçtiniz? Eğer Wipe-All ya da benzeri bir seçenek seçtiyseniz içindeki romu silmiş olabilir. Eğer hala açılmıyorsa komple rom atmayı deneyebilirsiniz. :)
Hatta ve hatta twrp'den wipe kısmına girip yanlış bir şeyi sildiyseniz de sistem gitmiş olabilir yeniden rom atmayı deneyin isterseniz. :)

Odin'de hiçbir ayarı ellemedim sadece Auto reboot seçeneğini kapattım. LineageOS ROM indirip kurmayı denesem bir şey kaybeder miyim bence içindeki sistemi sildim.
Başka bir şey daha silmediyseniz kaybetmezsiniz. Ufak bir ihtimalle IMEI gidebilir, EFS yedeğiyle çözülür.

Başka bir şey daha silmediyseniz kaybetmezsiniz. Ufak bir ihtimalle IMEI gidebilir, EFS yedeğiyle çözülür.
TWRP yüklemeden nasıl EFS yedeği alacak? Eğer silindiyse çoktan gitmiştir zaten. Siz yine de TWRP'den efs yedeğini alın, belki gitmemiştir. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı