Samsung A15 alınır mı?

• Konuyu başlatan swaron
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.238

swaron

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, anneme telefon bakıyorum şu an Redmi 11 kullanıyor ama bozulmaya başladı. M14 almayı düşünüyordum ama A15i gördüm 6 GB RAM ve AMOLED ekran için alınır mı? Aradaki fiyat farkı 400TL Amazon'dan mavisini almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, anneme telefon bakıyorum şu an Redmi 11 kullanıyor ama bozulmaya başladı. M14 almayı düşünüyordum ama A15i gördüm 6 GB RAM ve AMOLED ekran için alınır mı? Aradaki fiyat farkı 400TL Amazon'dan mavisini almayı düşünüyorum.

Evet M14 A15'ten beter telefon 2. el almam diyosanız kesinlikle A15 bende almayı düşünüyorum.

Samsung dışındakilerde arayüzde vs. çok zorlanıyor, bir de yazılımı sıkıntı çıkartır diye bakmıyorum onlara.

Zaman ve konumdan kaynaklı 2. el alışverişlerde zorlanıyorum ama araştırırım biraz.

Bütçeyi zorlarsan biraz 11kya A34 var çok sağlam telefon A15le aynı tasarım zaten ama A15'te alınır 0 almakta kararlıysan.

Samsung dışındakilerde arayüzde vs. çok zorlanıyor, bir de yazılımı sıkıntı çıkartır diye bakmıyorum onlara.

Zaman ve konumdan kaynaklı 2. el alışverişlerde zorlanıyorum ama araştırırım biraz.
Realme sorun çıkarmaz. Yine de karar sizin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı